«Το 2-0 σου δίνει κάποιες ελπίδες»

23:59 9/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας Μαγούλας ηττήθηκε χωρίς να σκοράρει στον Βόλο, ωστόσο ο Αντώνης Πριόνας δεν έχασε την αισιοδοξία του ενόψει του επαναληπτικού της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. "Καταρχήν καλή χρονιά σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής. Ήρθαμε για πρώτη φορά σήμερα και θα ξαναρθούμε την Κυριακή, έτσι τα έφερε η τύχη. Είναι μεγάλες εμπειρίες για εμάς. Μόνο και μόνο που συμμετέχουμε στους "16" του κυπέλλου είναι τιμή μας.

Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα της Football League και ξέραμε από την αρχή ότι οι πιθανότητες θα είναι λίγες για να περάσουμε", είπε αρχικά ο νεαρός τεχνικός.

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Ξέραμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα έχουμε προβλήματα δυνάμεων γιατί οι προπονήσεις γίνονται σε πλαστικό γήπεδο. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά, κάναμε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ. Ήρθε ένα αποτέλεσμα το οποίο δίνει ένα ενδιαφέρον για εμάς για το επόμενο παιχνίδι. Γιατί το 2-0 σου δίνει κάποιες ελπίδες και να γίνει ένας ενδιαφέρον αγώνας. Σίγουρα οι ελπίδες βέβαια είναι πολύ λίγες.

Θα έρθουμε πάλι εδώ για να δικαιολογήσουμε ότι είμαστε μία ομάδα της Β' Εθνικής. Επειδή άκουσα διαμαρτυρίες από τον κόσμο, δεν είχαμε καμία πρόθεση να κάνουμε καθυστερήσεις και δεν ήταν εσκεμμένες. Δεν ήρθαμε να κλειστούμε. Εμένα δεν είναι η φιλοσοφία μου αυτή. Να μην αδικούμε τα παιδιά. Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα είναι πρωταθλητής στον Όμιλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα