«Ήταν απόφαση της ΕΠΟ»

15:43 13/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η απόφαση σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβάλα και ο Ηρακλής θα αγωνίζονται από φέτος στην Football League ανήκει αποκλειστικά στην ΕΠΟ όπως υποστήριξε ο Πέτρος Θεοδωρίδης ο οποίος θέλησε

να εξηγήσει πως η Football League δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Παράλληλα ο δεύτερος αντιπρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής εμφανίστηκε βέβαιος πως δεν θα έχουν αποτέλεσμα οι αντιδράσεις των άλλων ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Θεοδωρίδης στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για την απόφαση να γίνουν δεκτές οι τρεις ομάδες στην Football League: "Η προηγούμενη επιστολή της ΕΠΟ ήταν ένα ευχολόγιο. Αυτή που ήρθε τώρα είναι απόφαση. Εμείς είμαστε διοργανώτρια και αφού η ΕΠΟ πήρε αυτή την απόφαση μέσω συμβουλίου, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Ξαναλέω, ήταν απόφαση της ΕΠΟ και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο".
- Για τις αντιδράσεις των άλλων ομάδων: "Είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις. Υπάρχουν ομάδες που έχουν κόντρα μεταξύ τους όπως ο Ολυμπιακός Βόλου με την Λάρισα και την Νίκη, η Παναχαϊκή που φέρνει αντιρρήσεις σε όλα τα θέματα κ.α. Ο καθένας κοιτάει το συμφέρον της ομάδας του, είναι φυσιολογικό".
- Για το αν μπορεί να μπλοκαριστεί το πρωτάθλημα: "Αν γίνει αυτό, το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει ποτέ. Αν και εφόσον υπάρχουν 21 ομάδες και μπλοκαριστούν οι διαδικασίες, θα πρέπει να περάσουμε μετά τον Αύγουστο. Αν θέλουν κάποιοι να γίνει αυτό, τι να πω. Από την στιγμή που η ΕΠΟ και η Πολιτεία πήραν την απόφαση, νομίζω ότι θα απορριφθούν οι όποιες ενστάσεις".
- Για τις αξιώσεις της Football League: "Το πρώτο αίτημα μας είναι το 4-2. Αν δεν περάσει αυτό από το συμβούλιο της Παρασκευής, μπορεί να ανατραπούν όλα. Από εκεί και πέρα, φυσικά είναι και το οικονομικό. Όταν οι ομάδες είναι περισσότερες, είναι περισσότερες και οι απαιτήσεις. Και πώς να μην είναι όταν μεγαλώνουν τα έξοδα, οι χορηγίες είναι λιγότερες και τα ματς είναι περισσότερα".
- Για το αν πιστεύει πως θα γίνουν δεκτά τα αιτήματα: "Συζητήσεις γίνανε και θα γίνονται και πιστεύω ότι τα αιτήματα θα ικανοποιηθούν. Το θέμα είναι να τα βρουν και με την Σούπερ Λίγκα για να γίνουν 18 οι ομάδες. Ο σημαντικότερος κρίκος της αλυσίδας είναι το 4-2, αυτό πρέπει να περάσει πρώτα".

Keywords
Τυχαία Θέματα