«Ερωτηματικό γιατί έφυγε ο Ομπράντοβιτς»

15:24 13/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στην προσπάθεια που έκανε προκειμένου να πείσει τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να μείνει στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος υποστήριξε πως δεν ξέρει γιατί έφυγε ο Σέρβος τεχνικός. Μάλιστα άφησε "αιχμές" για τον μάνατζερ Νίκο Λώτσο τον οποίο κατηγόρησε πως προσπάθησε να... αποδομήσει τον Παναθηναϊκό.

Για την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ τόνισε: "Δεν ξέρω τι εννοούσε

ο Ζέλικο όταν μιλούσε για έλλειψη σεβασμού. Υπήρχε και υπάρχει τεράστιος σεβασμός και αλληλοεκτίμηση. Έχω στεναχωρηθεί ότι ο φίλος μου ο Ζέλικο δεν έμεινε να στηρίξει την προσπάθεια, εμένα σαν φίλο. Ήταν μια προσωπική του απόφαση. Έγιναν τρεις συναντήσεις μαζί του, προσπάθησα να τον πείσω να μείνει. Είναι ερωτηματικό γιατί έφυγε. Δεν μπορεί να έχει πικρία κάποιος για τον Ομπράντοβιτς. Έχουμε άριστες προσωπικές σχέσεις και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ",
Για ενδεχόμενη επιστροφή του Σέρβου τεχνικού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε: "Σαφώς βλέπω τον Ομπράντοβιτς σε άλλο ρόλο. Για αυτό του πρότεινα το 25%. Χάρηκε ο Ζοτς για την πρόταση, αλλά είχε πάρει την απόφαση του να φύγει. Μου έκανε εντύπωση ότι μετά τον 5ο τελικό είπε ότι... είμαι μαζί σας..., ενώ από τα πρώτα ραντεβού έδειξε ότι δεν ήταν... ζεστός".
Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε σε μεταγραφικά θέματα και για τον Μάικ Μπατίστ σημείωσε πως προσπάθησε να τον κρατήσει στην ομάδα αλλά από κάποια στιγμή, όπως είπε, τα νούμερα ξέφυγαν και έτσι ο Αμερικανός σέντερ πήγε στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Για τον Διαμαντίδη, ο Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πως έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του ενώ για τον Στράτο Περπέρογλου επεσήμανε πως δεν βρισκόταν στα πλάνα του Αργύρη Πεδουλάκη. Ο Γιαννακόπουλος παραδέχτηκε πως προσπάθησε να φέρει πίσω τον Αντώνη Φώτση αλλά η Αρμάνι Μιλάνο τον προορίζει για βασικό και έτσι η υπόθεση δεν προχώρησε όπως δεν προχώρησε και η περίπτωση ενός "μεγάλου ονόματος" από το NBA.
Τέλος, ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ δήλωσε μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του μετά το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στο Μαρούσι, όπου οι "πράσινοι" είχαν αποκλειστεί από τη συνέχεια του TOP 16 της Ευρωλίγκας, στηρίζοντας το σε μία "οπαδική στιγμή", λόγω της αγάπης του για την ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα