ΗΠΑ: 14χρονη κατακρεούργησε την αδερφή της επειδή δεν της έλεγε «ευχαριστώ»!

23:47 24/1/2014 - Πηγή: AEK365

Μια σοκαριστική τραγωδία αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ, όπου μια 14χρονη σκότωσε την 11χρονη αδερφή της επειδή θεώρησε ότι... δεν της ήταν ευγνώμων!

Η 14χρονη πήγε στο δωμάτιο της μικρής της αδερφής, Ντόρα Μπετανκουρ την ώρα που ήταν έτοιμη να κοιμηθεί. Τότε την κάρφωσε με ένα μαχαίρι 40 φορές στο σώμα της 11χρονης.

«Το σώμα του παιδιού είχε τόσες πολλές πληγές που δε μπορούσε να τις μετρήσω», δήλωσε στο CBS Chicago

ο ιατροδικαστής που την εξέτασε. Οι μαχαιριές την βρήκαν στο λαιμό, τα χέρια και τον κορμό της, ενώ υπήρχαν και τραύματα που προήλθαν από αυτοάμυνα.

Λίγα δευτερόλεπτα αφού η 14χρονη σκότωσε την αδερφή της πήγε στη μητέρα της και υποστήριξε πως ξύπνησε από τα ουρλιαχτά της αδερφής της. Όπως είπε ένας Ισπανός είχε μπει στο σπίτι τους και είχε σκοτώσει την Ντόρα. Όμως, η αστυνομία σύντομα ανακάλυψε το ψέμα της 14χρονης.

Τελικά όταν της είπαν ότι βρήκαν μια τούφα της Ντόρα στο μαξιλάρι της ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα. Όπως είπε κάθε μαχαιριά ήταν για τις στιγμές που η αδερφή της δεν της ήταν ευγνώμων. Πρόσθεσε πως εκείνη την εβδομάδα της είχε φτιάξει έξι φορές φαγητό και εκείνη δεν της είπε ούτε ένα ευχαριστώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα