Μικ Τζάγκερ: Αν θέλετε να διαβάσετε την αυτοβιογραφία μου μπείτε στο Wikipedia

23:23 24/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μικ Τζάγκερ έχει πολύ καλύτερα πράγματα να κάνει από το να γράψει την αυτοβιογραφία του, όπως συνηθίζουν τόσοι και τόσοι διάσημοι σταρ.

Ο θρύλος της ροκ μιλώντας στο Hollywood Reporter σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πότε θα γράψει τα απομνημονεύματά του, είπε: «Αν κάποιος θέλει να μάθει τι έκανα το 1965, μπορεί

να το βρει στη Wikipedia χωρίς να ξοδέψει καν χρήματα».

«Νομίζω ότι τα απομνημονεύματα στο χώρο της ροκ είναι μια κορεσμένη αγορά. Προτιμώ να κάνω νέες ταινίες, νέα μουσική ή να βρίσκομαι σε τουρνέ».

Ο Τζάγκερ τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στον χώρο του κινηματογράφου, όπου κάνει παραγωγές ταινιών και ντοκιμαντέρ. Μάλιστα όπως είπε ανυπομονεί να φέρει στις κινηματογραφικές αίθουσες ως παραγωγός το βιογραφικό δράμα «Get on up» αλλά και ένα ντοκιμαντέρ για τον Τζέιμς Μπράουν. Έχει επίσης αναλάβει το πολυαναμενόμενο φιλμ για τον Έλβις Πρίσλεϊ που θα σκηνοθετήσει ο Κέβιν ΜακΝτόναλντ.

Θα είναι επίσης παραγωγός σε μια τηλεοπτική σειρά αλλά και σε ένα μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ που θα βασίζονται στο υποψήφιο για Όσκαρ μουσικό ντοκιμαντέρ «20 feet from Stardom».

Πάντως, εκτός από παραγωγός θα εμφανιστεί και μπροστά από την κάμερα ως μεγιστάνα των μίντια στην ταινία «Tabloid», σε μια ιστορία που θα θυμίζει το σκάνδαλο του Ρούπερτ Μέρντοχ.

Επίσης, αποκάλυψε ότι θα τον δούμε να παίζει και στις ταινίες «Fresh Tears» και «Μικρά προβλήματα των λευκών». Επιπλέον, θα συνεργαστεί με τον Μάρτιν Σκορσέζε και τον σεναριογράφο του «Breaking bad», Τζορτζ Μάστρας, σε μια σειρά του ΗΒΟ με θέμα τη ροκ μουσική.

Keywords
Τυχαία Θέματα