Ιντζάγκι: Θα γίνουμε μια άλλη Μίλαν

14:47 25/7/2014 - Πηγή: AEK365

Το 3-0 από τον Ολυμπιακό στο International Champions Cup δεν ανησυχεί τον Πίπο Ιντζάγκι ο οποίος υποστήριξε πως η Μίλαν κρατάει τα θετικά, θα βελτιώσει τα αρνητικά και θα γίνει μια άλλη ομάδα.
Σε δηλώσεις του ο Ιταλός προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Οι διεθνείς μας ενσωματώθηκαν στην αποστολή πριν από τρεις μέρες και δεν μπορούσαν να παίξουν. Έπρεπε να βάλω τον Ντε Σίλιο και τον Χόντα επειδή ήμασταν λιγότεροι.

Ήξερα τα ρίσκα, καθώς φτάσαμε εδώ πριν από μιάμιση μέρα και δεν μπορούσαμε να προπονηθούμε. Ξέραμε ότι αυτή θα ήταν η κατάσταση...".
Στη συνέχεια, ο Ιντζάγκι δήλωσε: "Δεν κοιτάμε αποτελέσματα, αλλά μόνο την εμφάνιση. Όταν θα τους έχουμε όλους, θα είμαστε μια άλλη ομάδα. Αλλά μου άρεσε το πνεύμα που δείξαμε και την επιθυμία του κάθε παίκτη. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Δεν ήμασταν υπέροχοι, αλλά συνεχίζουμε. Είναι σημαντικό αυτό το τουρνουά γιατί παίζουμε με ομάδες υψηλού επιπέδου μπροστά στους οπαδούς μας στην Αμερική. Κάναμε μερικούς καλούς συνδυασμούς αλλά πρέπει να προχωρήσουμε με το σύστημα που μας δίνει τη δυνατότητα να ανεβαίνουμε από τα πλάγια. Κρατάμε τα θετικά, θα βελτιώσουμε τα αρνητικά και θα γίνουμε μια άλλη Μίλαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα