Βεργέτης: Πήραμε μαθήματα και γινόμαστε πιο ώριμοι

14:15 25/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε τη πρώτη του νίκη στην Ευρώπη, 4-2 τη Ροβανιέμι, και προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League με τον Στάικο Βεργέτη να υποστηρίζει πως από τα δυο παιχνίδια η ομάδα της Αρκαδίας πήρε μαθήματα και έγινε πιο ώριμη. Όσο για τον επόμενο αντίπαλο, τη Μάιντς, σημείωσε πως οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης θα κάνουν κατάθεση ψυχής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, στον SENTRA FM

103.3
-Για τη χθεσινή αγχώδη πρόκριση: «Να δούμε τα θετικά... Πρώτη νίκη, βαθμοί για την Ελλάδα, καλή αντίδραση και στα δυο ματς που βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση. Μην πυροβολούμε τους παίκτες. Αυτή η κακή διαχείριση είναι ένα μελανό σημείο που μένει κι ένας προπονητής εστιάζει πιο πολύ στα άσχημα».
-Για το τι κρατάει: «Αν οι παίκτες κρατήσουν αυτό που πρέπει, τότε θα κρατήσω κι εγώ... Το πήραν το μήνυμα; Το έμαθαν το μάθημα; Τόσο για Ευρώπη όσο και για Ελλάδα. Δηλαδή πήραμε μηνύματα, μαθήματα και γινόμαστε πιο ώριμοι».
-Για τη Μάιντς: «Δεν την είχα δει καθόλου τη Μάιντς, θα ξεκινήσω από σήμερα το μεσημέρι».
-Για το πόσο ενδιαφέρει τον Αστέρα η Ευρώπη: «Παίζουμε για τρίτη φορά. Σαφώς και μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Γι αυτό παλεύουμε όλο το χειμώνα. Με τη Μάιντς θα κάνουμε κατάθεση ψυχής, θα το παλέψουμε πάρα πολύ, το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ. Τι θα βγει, ο Θεός το ξέρει».

Keywords
Τυχαία Θέματα