Ιντζάγκι: Μου ήταν δύσκολο να φύγω από την Μίλαν

14:22 25/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Φίλιπο Ιντζάγκι αποφάσισε χθες να αναλάβει τις ακαδημίες της Μίλαν και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση παρά τις πολλές προτάσεις που είχε για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο με τον 39χρονο πρώην ποδοσφαιριστή πλέον να παραδέχεται πως του ήταν πολύ δύσκολο να αποχωρήσει από μια ομάδα με την οποία έχει δυνατούς δεσμούς.

Σε δηλώσεις του στο ιταλικό "Sky" ο Ιντζάγκι τόνισε: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Έκανα αυτό που αγαπούσα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να

σταματήσω να αγωνίζομαι. Ξεκινάω μια καινούρια πορεία με την Μίλαν. Μου ήταν δύσκολο να φύγω μακριά από αυτή την ομάδα".
Στην συνέχεια ο Ιντζάγκι πρόσθεσε: "Αγαπώ τόσο την Μίλαν που δεν μπορούσα να με φανταστώ με την φανέλα άλλης ομάδας. Τώρα θα δώσω τα πάντα για αυτή την ομάδα από το καινούριο μου πόστο".
Όσο για τις προτάσεις που είχε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο παρά τα 39 του χρόνια, ο Ιντζάγκι δήλωσε: "Ακόμα και χτες έφτασε μια πολύ καλή προσφορά από την Αγγλία. Τόσο καλή που με έκανε να το ξανασκεφτώ αν πρέπει να σταματήσω. Οι δεσμοί μου, όμως, με την Μίλαν είναι τόσο δυνατοί που αποφάσισα να κάνω δεκτή την προσφορά τους. Τους ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνουν. Ονειρευόμουν να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ με την Μίλαν και το πέτυχα, τώρα θέλω να το κερδίσω και σαν προπονητής".

Keywords
Τυχαία Θέματα