Στην Β' Εθνική για την εξυγίανση η ΑΕΚ

14:12 25/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η κατρακύλα της Βασίλισσας συνεχίζεται. Η ΑΕΚ θα παίζει οριστικά του χρόνου στην Β' Εθνική αφού μία ώρα πριν την λήξη της σχετικής προθεσμίας, που αν πέρναγε η ΑΕΚ θα έπαιζε στην... Δ ΕΣΚΑΝΑ, δηλώθηκε με την σύμφωνη γνώμη του Γιάννη Φιλίππου και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στην Β ΕΘνική.

Την Ερασιτεχνική ΑΕΚ στην συνάντηση με τον Γιάννη Φιλίππου εκπροσώπησε ο δικηγόρος Αλέξης Αλεξίου ο οποίος θα είναι αυτός που θα αναλάβει την χρηματοδότηση της ομάδας με σκοπό την επιστροφή σε δύο χρόνια στην Α1.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: Λόγω μη δυνατότητας συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, η ΕΟΚ έκανε δεκτό το αίτημα του σωματείου ΑΕΚ να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Μετά τη δήλωση αδυναμίας του σωματείου ΑΕΚ να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, το σωματείο ΑΣΑ Κόροιβος Αμαλιάδας δικαιούται έχοντας προτεραιότητα να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα