Ιντζάγκι: Δεν αντέχω να πάω στο γήπεδο

13:43 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

Φέτος από το Τσάμπιονς Λιγκ θα λείπει η παρουσία του Φίλιπο Ιντζάγκι, του δεύτερου σκόρερ με 70 γκολ όλων των εποχών στην διοργάνωση, με τον παλαίμαχο άσο να αποκαλύπτει πως δεν θα βρεθεί στο "Σαν Σίρο" για τον αγώνα της Μίλαν με την Άντερλεχτ γιατί, όπως είπε, δεν αντέχει να πάει στο γήπεδο και να μην παίξει.

Σε δηλώσεις του στην "Corriere dello Sport", ο Ιντζάγκι όταν ρωτήθηκε αν θα είναι στο γήπεδο για το παιχνίδι Μίλαν-Άντερλεχτ απάντησε: "Το ματς θα το δω από την τηλεόραση. Δεν αντέχω

ακόμα να πάω στο γήπεδο και να μην παίζω. Είναι δύσκολο να αποδεχτώ πως δεν μπορώ να κάνω, το καλύτερο επάγγελμα του κόσμου".
Για τα προγνωστικά του για το εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ιντζάγκι δήλωσε: "Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που βλέπω να είναι η πιο δυνατή. Παίζει εξαιρετικά, είναι έτοιμη και δεμένη ομάδα, έχουν εμπειρία. Για μένα βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους. Από εκεί και πέρα πολλές είναι οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Η Παρί Σεν Ζερμέν του φίλου μου, Κάρλο Αντσελότι, θα είναι, όμως η ομάδα που θα υποστηρίζω, μετά την Μίλαν".
Για την πορεία της Μίλαν στην διοργάνωση, ο παλαίμαχος επιθετικός τόνισε: "Ελπίζω να περάσει από τον όμιλο μαζί με την Ζενίτ. Προσοχή όμως στην Μάλαγα".
Όσο για το ποιος θα πετύχει τα περισσότερα γκολ στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ, ο Φίλιπο Ιντζάγκι δήλωσε: "Θαυμάζω τον Φαλκάο αλλά δεν αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω ο Πατσίνι να είναι η έκπληξη".

Keywords
Τυχαία Θέματα