ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παπανικολάου: "Ανεβαίνω επίπεδο με τον Περπέρογλου"

Για τη νέα σεζόν και την ομάδα του Ολυμπιακού, τη φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά και την παρουσία του Στράτου Περπέρογλου μίλησε στη Media Day των ερυθρόλευκων ο Κώστας Παπανικολάου.

Για τη νέα χρονιά και εάν οι παίκτες θα έχουν άγχος:

Δεν υπάρχει άγχος από κανέναν παίκτη γιατί

η ομάδα έχει μείνει ουσιαστικά ίδια και απλά κάναμε δύο προσθήκες. Πήραμε δύο παίκτες που είναι πάρα πολύ καλοί και μπήκαν αμέσως στο κλίμα της ομάδας. Η χημεία δεν έχει αλλάξει, είναι ίδια και αυτό είναι πάρα πολύ βασικό για εμάς. Ίσα-ίσα έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για συνέχεια. Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς την προετοιμασία και δείξαμε στα φιλικά παιχνίδια ότι είμαστε σε μεγαλύτερη ετοιμότητα σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Βέβαια, δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σε αυτό, αλλά να προσπαθούμε συνέχεια να γινόμαστε καλύτεροι.

Για το αν υπάρχει αλλαγή στη φιλοσοφία του Μπαρτζώκα με τον Ίβκοβιτς:

Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα είναι κοντά στου Ίβκοβιτς. Του αρέσει το γρήγορο παιχνίδι και το τρέξιμο κάτι που είναι πολύ βασικό για εμάς, διότι είμαστε μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει. Επίσης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα. Δεν υπάρχουν αλλαγές στη φιλοσοφία της ομάδας. Ουσιαστικά η ομάδα παρέμεινε αυτούσια, έτσι όπως ήταν, και αυτό έχει να κάνει με τη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του προπονητικού επιτελείου.

Για τον Στράτο Περπέρογλου:

Τον γνωρίζω από το 2009 και από την πρώτη στιγμή έχω να πω τα καλύτερα για τον Στράτο, τόσο σαν παίκτη όσο και σαν χαρακτήρα. Νιώθω τυχερός που βρισκόμαστε στην ίδια ομάδα γιατί όχι μόνο θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φτάσει ψηλά, αλλά κάνει καλό και σε εμένα. Το να παίζεις αντίπαλος στην προπόνηση με ένα παίκτη που έχει φάει την Ευρωλίγκα με το κουτάλι με κάνει να ανεβαίνω και εγώ επίπεδο μαζί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα