Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για τον Ιωαννίδη και το Υπουργείο Αθλητισμού

17:43 21/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η νέα Κυβέρνηση ανακοινώθηκε, καθώς και η σύνθεση της. Το Υπουργείο Αθλητισμού αναλαμβάνει ο Γιάννης Ιωαννίδης, ένας άνθρωπος που προέρχεται από τον αθλητισμό. Και αυτό από μόνο του είναι θετικό καθώς γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, όπως και το πώς μπορεί να αναπτύξει τον συγκεκριμένο τομέα με κάποιες κινήσεις… Στην ΑΕΚ εξέφρασαν την ικανοποίηση

τους για την τοποθέτηση του Ιωαννίδη στο συγκεκριμένο Υπουργείο. Να θυμίσουμε ότι το εν λόγω Υπουργείο ασχολείται με αρκετά θέματα που αφορούν άμεσα την ΠΑΕ ΑΕΚ (χρήση ΟΑΚΑ, επιχορηγήσεις, ΟΠΑΠ κ.α.), ενώ ο κ.Ιωαννίδης έχει εξαιρετικές σχέσεις και με τον Ντέμη Νικολαΐδη που κάνει μια κίνηση για να σώσει την ΑΕΚ από την διάλυση και θέλει την στήριξη και την κατανόηση της Κυβέρνησης.

Και δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να έχεις αρμόδιο Υπουργό Αθλητισμού, έναν άνθρωπο που ξέρει τον αθλητισμό πολύ καλά, έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο Υπουργείο και θα βοηθήσει τις ομάδες να βγουν από τον δύσκολο δρόμο… Και μην ξεχνάμε ότι έχει διατελέσει και προπονητής της μπασκετικής ΑΕΚ και μάλιστα την είχε οδηγήσει στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας το 1998 στην Βαρκελώνη. Οπότε αν και άμεσα δεν μπορεί να προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ (όσο π.χ. ο Υπουργός Οικονομικών), είναι θετικό να ξέρεις ότι το αρμόδιο Υπουργείο σου είναι «σύμμαχος».

Keywords
Τυχαία Θέματα