Η θέση του Ανάκογλου κρίνει τον φορ

22:38 1/5/2015 - Πηγή: AEK365

Μετά και την εικόνα της ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο ο Τραϊανός Δέλλας ψάχνει την κατάλληλη λύση για το επιθετικό πρόβλημα που φαίνεται να υπάρχει. Ο Ντάρκο Ζόριτς απογοήτευσε κόντρα στον Ηρακλή και δεν θα δει ξανά θέση βασικού τη Δευτέρα. Τούτο έχει ως αποτέλεσμα ο προπονητής να αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Όπως φάνηκε από την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (1/5) έχει δύο εκδοχές στο μυαλό

του: Η πρώτη να προωθήσει τον Ανάκογλου ως 10άρι τοποθετώντας τον Ρόβα ή τον Γροντή (δοκίμασε και τους δύο) δίπλα στον Γιόχανσον στα χαφ , έχοντας ως εξτρέμ τους Πλατέλλα και Μπαρμπόσα, με τον Αραβίδη να παίζει κορυφή.

Η δεύτερη σκέψη του προπονητή είναι να ρίξει από την αρχή κόντρα στην Παναχαϊκή τον Κρισάντους, χρησιμοποιώντας τον Ανάκογλου κανονικά δίπλα στον Γιόχανσον, με τον Μπαρμπόσα να παίζει 10άρι, αλλάζοντας θέσεις με τον Αραβίδη που δοκιμάστηκε ως αριστερό εξτρέμ. Και σε αυτή τη σκέψη ο Πλατέλλας ήταν δεξιός εξτρέμ.

Περισσότερα αναμένονται να φανούν στην αυριανή προπόνηση. Ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως ανάλογα με το που θα αποφασιστεί να παίξει ο Ανάκογλου θα κριθεί και η θέση του φορ. Αν αγωνιστεί δίπλα στον Γιόχανσον, ο Κρισάντους θα πάρει φανέλα βασικού με τον Αραβίδη να γυρίζει πιο πίσω. Αν παίξει 10άρι ο «Άραβας» θα καλύψει τη θέση του φουνταριστού.

Keywords
Τυχαία Θέματα