Η «σιωπηλή σοβαρότητα» του Μαλίκ Χέρστον

18:14 20/1/2015 - Πηγή: AEK365

«Παίκτη επιπέδου ΝΒΑ» χαρακτηρίζει τον Μαλίκ Χέρστον, ο Τζουζέπε Νίγκρο, ρεπόρτερ με έδρα τη Σιένα και το Μιλάνο για λογαριασμό της «Gazzeta dello Sport». Ο έμπειρος Ιταλός δημοσιογράφος (δεξιά στη φωτό) κρίνει πως η ΑΕΚ δίνει στον Αμερικανό τη δυνατότητα να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο, επιβεβαιώνει όσα γνωρίζουμε για το αγωνιστικό του στυλ, επιφυλάσσεται για την φυσική του κατάσταση, αποκαλύπτει το μεταγραφικό φλερτ

της Ρέτζιο Εμίλια, που δεν προχώρησε, αλλά και ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία της προσωπικότητάς του. Αναλυτικά όσα ανέφερε στο aek365 για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Βασίλισσας:

«Ο Μαλίκ Χέρστον βρίσκεται για λίγο εκτός του "ραντάρ" μας, επειδή δεν έχει αγωνιστεί την τρέχουσα σεζόν. Θα μπορούσε να έχει έρθει στην Ρέτζιο Εμίλια να αντικαταστήσει τον τραυματία Ντρέικ Ντιένερ, αλλά δεν έγινε τίποτα.

Δεν γίνεται να μιλήσεις για εκείνον χωρίς να πεις κουβέντα για τα προβλήματα φυσικής κατάστασης που αντιμετώπισε. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που αποχώρησε από το ΝΒΑ, γιατί είναι παίκτης επιπέδου ΝΒΑ. Είναι πολύ αθλητικός, όταν είναι υγιής, αλλά είναι και πολλά περισσότερα από αυτό. Έχει τη δυνατότητα να επιτίθεται μέσα από το "ζωγραφιστό", χάρη στις "πλαστικές" κινήσεις και την εκρηκτικότητά του, αλλά και να σουτάρει αρκετά καλά από μέση απόσταση.

Δεν είναι "πριμαντόνα", ενδεχομένως ούτε ο "σταρ" μιας ομάδας. Διαθέτει "σιωπηλή σοβαρότητα" και όχι κραυγαλέο "ηγετιλίκι" (σ.σ. ήταν αρχηγός στην Αρμάνι Μιλάνο). Η ΑΕΚ, πιθανώς, είναι η ευκαιρία του να επιστρέψει στο επίπεδό του και να είναι έτοιμος για την Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν. Το "σημείο επαναφοράς" στην καριέρα του».

Keywords
Τυχαία Θέματα