«Η Ρεάλ αν νικήσει την Ατλέτικο, παίρνει πρωτάθλημα»

15:37 11/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης, ξέροντας πως η Μπαρτσελόνα την πλησίασε στον ένα βαθμό, θα παίξει στο "Βιθέντε Καλντερόν" κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης με την νίκη να είναι μονόδρομος. Μάλιστα ο Ρομπέρτο Κάρλος υποστήριξε πως αν οι παίκτες του Μουρίνιο φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης τότε θα πάρουν και τον τίτλο.
Σε δηλώσεις του ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Νομίζω ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στο αν η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταφέρει να νικήσει την Ατλέτικο. Η Ρεάλ μπαίνει στο παιχνίδι, γνωρίζοντας

ότι η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει το δικό της παιχνίδι και θα έχει υψηλό κίνητρο με την Ατλέτικο. Η Ρεάλ ποτέ δεν είχε θέματα πίεσης. Οι δύο ομάδες (Ρεάλ και Μπαρτσελόνα) έχουν μία σειρά από δύσκολους αγώνες στο τέλος της σεζόν".
Ο Ρομπέρτο Κάρλος μίλησε και για τον Πέπε στον οποίο ασκείται κριτική για την συμπεριφορά του εντός γηπέδου με τον Βραζιλιάνο τεχνικό διευθυντή της Ανζί να δηλώνει: "Ο Πέπε γίνεται άλλος άνθρωπος όταν φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι πολύ ήσυχος έξω από το γήπεδο, αλλά αλλάζει η συμπεριφορά του όταν μπαίνει στο γήπεδο και θέλει να γίνεται σημείο αναφοράς. Μου αρέσει η αποφασιστικότητά του. Είναι λίγο τρελός. Χρειάζεται να υπάρχουν σε μία ομάδα ποδοσφαιριστές όπως εκείνος. Υπάρχουν ορισμένες θέσεις που χρειάζεται διαφορετικούς παίκτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα