«Δεν άρεσε που εφαρμόστηκε ο Νόμος»

15:27 11/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την θύελλα διαμαρτυριών που προκάλεσε η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας Άρης-Αστέρας Τρίπολης, η διοίκηση του Άρη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται σε όσους, όπως λέει, ενοχλήθηκαν που βρέθηκαν δικαστές για να εφαρμόσουν τον Νόμο κατά γράμμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: "Με αφορμή την χθεσινή απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της Superleague,

σχετικά με τον αγώνα ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, και τις αντιδράσεις από μερίδα του τύπου, μετά από την ανακοίνωση της απόφασης, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να τονίσει τα εξής.
Είναι κατ' αρχήν απαράδεκτο το γεγονός οτι οι διψώντες για αίμα δήθεν υπέρμαχοι της κάθαρσης και της αλήθειας, έσπευσαν να ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ και να καταρρακώσουν μία δικαστική απόφαση ενός οργάνου αποτελούμενου από άτομα, τα οποία δεν έχουν δώσει δικαίωμα σχολιασμού κάποιας απόφασης τους.
Όλοι αυτοί που δήθεν σέβονται τις αποφάσεις , προσπαθούν λυσσαλέα ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ μία δικαστική απόφαση με το έτσι θέλω, έχοντας πραγματικά άγνοια των κανονισμών και χωρίς καν να μπουν στον κόπο να διαβάσουν το σκεπτικό της απόφασης, να μελετήσουν τους κανονισμούς και να καταλήξουν αν τελικά ήταν σύννομη η απόφαση αυτή.
Όλοι αυτοί που προσπαθούν με νύχια και με δόντια , να προκαλέσουν παρέμβαση εισαγγελέων και άλλων φορέων για να αλλάξουν την απόφαση αυτή, πρέπει να σκεφτούν ότι με τον τρόπο αυτό προσπαθούν να ακυρώσουν θεσμούς και να πείσουν την κοινή γνώμη οτι η ομάδα μας εν μία νυκτί ,έγινε κατεστημένο και αποσπά αποφάσεις επιτροπών παράνομες και χαρισματικές.
Είναι ντροπή όλη αυτή η λυσσαλέα επίθεση, που το μόνο που καταφέρνει είναι ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ τον κόσμο του ΑΡΗ, την τεράστια αυτή δύναμη, που ίσως κάποιοι αγνοούν ότι υπάρχει και να τον κάνουν να είναι σε πλήρη εγρήγορση για το άμεσο μέλλον, αφού πλέον όλοι στην οικογένεια του ΑΡΗ έχουν καταλάβει τι συμβαίνει και ποιος είναι πραγματικά ο στόχος των εχθρών της ομάδας μας.
Μιας ομάδας που ποτέ δεν έσκυψε μπροστά σε τίποτε, που πάνω στην πλάτη της εφαρμόστηκαν πάντοτε οι σκληρότεροι νόμοι και που πλήρωσε ακριβά αυτό το τίμημα πολλές φορές, την ίδια στιγμή που άλλες ομάδες ασύδοτες, απολάμβαναν διαφορετικής μεταχείρισης.
Δεν άρεσε σε πολλούς ότι βρέθηκαν κάποιοι δικαστές, που απλά εφάρμοσαν τον νόμο και τον κανονισμό ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ και όχι κατ΄ απαίτηση αυτών που έχουν άγνοια των κανονισμών.
Και επειδή πολύς λόγος γίνεται για το αν ζούμε ή όχι σε πολιτισμένη χώρα και για το αν θα πρέπει να ακολουθούμε το παράδειγμα των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και μας ανέφεραν σαν παράδειγμα μια κούπα καφέ σε αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος, τους αντιπαραθέτουμε το γεγονός που συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο στο υποδεέστερο του ελληνικού (αστείο για όσους δεν κατάλαβαν) , πρωτάθλημα της Ισπανίας και στον αγώνα Γρανάδα -Μαγιόρκα, όπου από ομπρέλα που εκτοξεύθηκε στο γήπεδο, ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα αφού τραυματίστηκε σοβαρά και έφυγε αιμορραγώντας ο βοηθός .
Ο αγώνας για όσους σίγουρα δεν γνωρίζ
Keywords
Τυχαία Θέματα