Η πώληση Λεονάρντο και οι μεταγραφές

09:43 18/7/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Με την πώληση του Λεονάρντο στη Χιουντάι ασχολείται το GOAL γράφοντας στο ρεπορτάζ του: "Σε... ανατολικό ζήτημα τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση της μεταγραφής του Λεονάρντο. Βλέπετε, μετά το φιλολογικό ενδιαφέρον της Αλ Κορ από το Κατάρ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου και τις διαπραγματεύσεις που είχε η ΑΕΚ με την κορεάτικη Νταεγού, που τελικά τον ήθελε με τη μορφή δανεισμού, φαίνεται πως ο παίκτης βρίσκεται μια ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου

με τη Χιουντάι, ετοιμάζοντας ήδη βαλίτσες για Κορέα.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της Ενωσης, που βρισκόταν χθες σε ανοιχτή γραμμή με την αντίστοιχη της Χιουντάι, απέστειλε το βράδυ υπογεγραμμένα τα συμβόλαια και βρισκόταν εν αναμονή της απάντησης των Κορεατών". Παράλληλα, η εφημερίδα τονίζει πως επήλθε συμφωνία με Βάργκας - Μπέλεκ για τα δεδουλευμένα, ενώ είναι "κλεισμένοι" οι Γιάγκο και Αρκούδας.

SPORTDAY

Με τίτλο "Τον έδεσε" η εφημερίδα γράφει για την κίνηση ΑΕΚ να βάλει 150.000 ευρώ στον λογαριασμό του Λεονάρντο, ώστε να μην έχει δικαίωμα προσφυγής. "Η ΑΕΚ κατέβαλε 150.000 ευρώ στον "Λεό" κι αφού του... απαγόρευσε την προσφυγή, παζαρεύει με τους δικούς της όρους την πώληση του σε Χιουντάι ή Νταεγού", τονίζει χαρακτηριστικά η SD. Επιπλέον η SD σημειώνει ότι ο Γιάγκο θα μείνει για 3 χρόνια στην ΑΕΚ, ενώ για τον Μάντζιο τονίζει πως "...διαπιστώθηκε ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, που για τα δεδομένα της ΑΕΚ τούτη την ώρα θεωρείται σημαντική.
Στην περίπτωση του Μόρα, έγινε ενημέρωση για το τι μπορεί να διαθέσει η «Ενωση» με το... μπαλάκι να περνάει στην πλευρά του παίκτη".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Πάνω στις μεταγραφικές κινήσεις που σκοπεύει να κάνει η ΑΕΚ "πατάει" σήμερα η εφημερίδα έχοντας τίτλο "πρώτες κρούσεις" και εξηγεί: "Οι άνθρωποι της ΑΕΚ προχώρησαν χθες στις αρχικές επαφές με Μόρα και Μάντζιο. Για τον πρώτο: εξήγησαν στον εκπρόσωπό του την οικονομική πραγματικότητα που μπορούν να κινηθούν. Αισιοδοξία για συμφωνία τις επόμενες ημέρες. Για τον δεύτερο: Συγκεκριμένα τα όρια που μπορεί να κινηθεί η ΑΕΚ. Τι θα προσφέρουν στον Έλληνα φορ". Στο θέμα Λεονάρντο η ΩΡΑ γράφει ότι ο παίκτης "ασκεί τρομερή πίεση για να φύγει. Του έδωσαν 150.000 ευρώ για να μη μπορεί να κάνει προσφυγή. 940.000 ευρώ ζήτησε η ΑΕΚ από τους Κορεάτες. Σήμερα οι οριστικές εξελίξεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα