Θετικός ο Ροντρίγκες για ΟΣΦΠ

08:56 18/7/2012 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα της "OLE" σύμφωνα με το οποίο ο Πατρίσιο Ροντρίγκες έφυγε από την προετοιμασία της Ιντεπεντιέντε για να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει στον Ολυμπιακό, ο πατέρας του Αργεντινού μεσοεπιθετικού επεσήμανε πως ο γιός του είναι θετικός στο να έρθει Ελλάδα.
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "RED", ο πατέρας

του Πατρίσιο Ροντρίγκες τόνισε: "Υπάρχουν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες που μας έχουν πλησιάσει. Για αυτό τώρα εξετάζουμε προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις. Πρόθεση μας είναι να πάει ο Πάτο σε μια ομάδα, όπου θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Κάπου που θέλουμε ότι θα μπορέσει να βελτιωθεί και να εξελιχθεί. Για αυτό μας αρέσει η ιδέα της Ελλάδας περισσότερο από τις άλλες".

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στου Ρέντη ο προπονητής της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ, θα συζητήσεις με τους Βρέντζο και Κοβάσεβιτς για την ανάγκη ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας και στην μεσαία γραμμή. Πιο συγκεκριμένα αναμένεται να συζητηθούν οι περιπτώσεις των Γκρέκο, Τσάβες και Μπελούτσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα