Η ποδοσφαιρική γιορτή της ΑΕΚ, τα σιχάματα και οι Supporters

10:24 8/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τη μεγάλη ανταπόκριση που δείχνει ο λαός της ΑΕΚ να ακολουθεί την ομάδα παντού γράφει η εφημερίδα και αναφέρεται στον "σκοτωμό" που γίνεται για ένα εισιτήριο σήμερα στο Μενίδι: "Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προπώληση, κιτρινίζει σήμερα και το Μενίδι, στο νέο "πάρτι επιστροφής" των Ενωσιτών. Σήμερα με Αστέρα Βάρης συνεχίζεται η αντίστροφη μέτρηση με τη νέα νίκη της

ΑΕΚΑΡΑΣ". Επιπλέον, η ΩΡΑ γράφει για όσα έγιναν χθες στο βόλεϊ: "Σιχάματα και στο βόλεϊ! Ο θλιβερός διαιτητής, Γεροθόδωρος, χάρισε με το "έτσι θέλω" τη νίκη στον Ολυμπιακό αφού στη φάση που έκρινσε το παιχνίδι, ήταν ο μόνος που δεν είδε την παράβαση του Κουρνέτα (χτύπησε τη μπάλα μέσα από το φιλέ όπως κάναμε όταν παίζαμε βόλεϊ στο δημοτικό)".

SPORTDAY

Για "γιορτή" της ΑΕΚ γράφει η SD: "Να συνεχίσει από την... εφτάρα κόντρα στον ΠΑΟ Κρουσώνα θέλει η ΑΕΚ στο Μενίδι, κόντρα στον Αστέρα Βάρης". Πιο χαρακτηριστικά η εφημερίδα γράφει: "Στο ματς με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα η ΑΕΚ συνδύασε νίκη, γκολ και θέαμα στο μεγαλύτερο βαθμό για την τρέχουσα σεζόν. Αυτό θέλει να το κάνει πλέον συνήθεια κι όχι... εξαίρεση αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Βάρης στο Μενίδι για τη δέκατη αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Αυτό άλλωστε είναι το ζητούμενο και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος επιστρέφει από τις ΗΠΑ και πιθανότατα θα προλάβει να βρεθεί στο γήπεδο για να δει την ομάδα του, προτού αρχίσει από αύριο τη σειρά επαφών για να «τρέξει» το θέμα της «Αγια-Σοφιάς» ώστε να μπουν οι μπουλντόζες στο πρώτο τρίμηνο του 2014".

LIVE SPORT

Με τους Supporters ασχολείται σήμερα η εφημερίδα, θέτοντας το ερώτημα: "Πού πήγαν τα λεφτά;", για να συμπληρώσει: "Η LS αποκαλύπτει τη λύση - εκκαθάριση των Supporters χωρίς δημοσιεύσεις ισολογισμού! Θέμα ηθικής τάξης για τον κόσμο που έβαλε 697.000 ευρώ!".

GOAL

Για τα μεταγραφικά γράφει και σήμερα το Goal τονίζοντας πως η ΑΕΚ "θα επιστρέψει για Κουρμπέλη". Πιο αναλυτικά:
" Η περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη έχει αρκετούς υποστηρικτές στην ΑΕΚ για την ενίσχυση των μετόπισθεν τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα γίνει επαναπροσέγγιση, καθώς είναι γνωστό πως απασχόλησε μεταγραφικά την Ενωση και πριν από λίγους μήνες.
Φυσικά, το πρωτάθλημα της Super League βρίσκεται στη 14η αγωνιστική, αλλά ο χρόνος χρησιμοποίησης του διεθνούς αμυντικού στον Αστέρα Τρίπολης (5 συμμετοχές, οι 3 ως βασικός) δεν βοηθά ως προς την πώλησή του στο εξωτερικό, κάτι το οποίο προτιμά η αρκαδική ομάδα, με την οποία έχει συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο του 2016.
Σαφώς και το όπλο του Κουρμπέλη είναι οι διεθνείς συμμετοχές, αλλά από μόνες του δεν μπορούν να του φέρουν μία μεταγραφή σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα, πόσω μάλλον να βρεθεί σύλλογος που θα ικανοποιήσει και τις οικονομικές απαιτήσεις του Αστέρα.
Στην ΑΕΚ πιστεύουν πως θα έχουν πολλές πιθανότητες να τον κάνουν δικό τους, εφόσον υπάρξουν λογικές αξιώσεις από τον Αστέρα και με δεδομένο το γεγονός πως και ο εν λόγω αμυντικός βλέπει ζεστά την «κιτρινόμαυρη» προοπτική.
Σημειωτέον, ο «Κούρμπε» μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για τον οποίο θεωρείται μία πολύ καλή μεταγραφική επιλογή.
Πάντως, στην άμυνα θεωρείται... κλεισμένος και ο νεαρός στόπερ του Πανιώνιου Τάσος Αυλωνίτης, ενώ πάρα πολύ πιθανή θεωρείται η επιστροφή του Κώστα Κατσουράνη. Στη λίστα είναι φυσικά και ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι.
Σύντομα στο παρασύνθημα
Σε λιγότερο από ένα μήνα η ΑΕΚ θα προχωρήσει (όπως άλλωστε έχει και το δικαίωμα) την υπόθεση του Εντουάρντο Μπρίτο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με τον Ατρόμητο. Σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός των Περιστεριωτών δεν ανανεώσει πρόωρα τη συνεργασία του με τη νυν ομάδα του, οι «κιτρινόμαυροι» θα μπουν στο... παρασύνθημα με συγκεκριμένη πρόταση.
Οπως αναφέραμε στο χθεσινό φύλλο, ο αρχηγός του Ατρόμητου αρέσει πάρα πολύ (έχει εξαιρετική άποψη και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από την περσινή τους συνύπαρξη) είναι προσιτός οικονομικά και θεωρείται ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα