Η Βούλα παρουσίασε τον Αρναούτη (φωτό)

07:47 8/12/2013 - Πηγή: AEK365

Στο THE MALL ATHENS και στο allday cafe restaurant ΒΕΤWINS πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του THE BA|TTLE 8 με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη mighty Mike Αρναούτη .
Ο κάτοχος δύο παγκόσμιων τίτλων υποσχέθηκε στο κοινό ότι το Σαββατο 21 Δεκεμβρίου θα είναι μια μέρα γιορτής για την πυγμαχία στην Ελλάδα

και περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του στην πατρίδα.Επίσης ξεκαθάρισε ότι πηγαίνει για δύο νίκες μέσα σε δέκα μέρες, πρώτα στις ΗΠΑ και μετά στις 21 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.Είπε χαρακτηριστικά ότι αυτή είναι η δουλειά του και συμβαίνει συχνά στην επαγγελματική πυγμαχία να πυγμαχήσεις δύο φορές μέσα σε δέκα μέρες.
Επίσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα ζευγάρια του τουρνουά στο kickboxing στην κατηγορία light heavyweight με τη διαδικασία του Κ1 tournament και προέκυψε μια μεγάλη ρεβάνς.Ο Ismael El Bruzini της Mallios Team θα ξαναμπει στο ρινγκ με τον Παύλο Μήσια των fighters.Ο πρώτος αγώνας μεταξύ τους είχε γίνει στο THE BATTLE 2 και ο Μήσιας είχε χάσει με Disqualification αφού είχε κλωτσήσει στο κεφάλι τον Bruzini εκτός χρόνου αγώνα. Η ομάδα του Μήσια και ο ίδιος είχαν ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την Mallios team η οποία είχε γίνει αποδεκτή.Στον άλλο ημιτελικό ο φορμαρισμένος El Sid Grunda θα αντιμετωπίσει το αουτσάιντερ της διοργάνωσης Aλέξανδρο Βαλμά, ο οποίος προέρχεται όμως από μια σχολή thai boxing που προκαλεί δυσκολίες στο παιχνίδι του αντιπάλου.
Ο νικητής του τουρνουά θα κερδίσει 2000 ευρώ και την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον κάτοχο της ζώνης THE BATTLE Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου .
Εμπριστικές δηλώσεις έγιναν μεταξύ των δύο μαχητών muay thai Νίκου Μπιστόλα και Χρήστου Σαλατά, όταν ο πρώτος είπε ότι το δώρο για τη γιορτή του Χρήστου Σαλατά θα του το κάνει εκείνος 4 μέρες νωρίτερα, για να λάβει την απάντηση ότι ο Μπιστόλας είχε την ευκαιρία στο παρελθόν αλλά δεν το έκανε.
Ανακοινώθηκε επίσημα ότι η Μαρία Σεμερτζόγλου θα κάνει τον πρώτο της επαγγελματικό -με κάρτα- αγώνα στην Ελλάδα και αυτό αυτομάτως την καθιστά πέραν του πρώτου δελτίου της χώρας στην ερασιτεχνική πυγμαχία και την πρώτη Ελληνίδα που θα πυγμαχίσει επαγγελματικό αγώνα εντός συνόρων.
Η Ελευθερία Παλαιολόγου σημείωσε ότι κατά την κρίση του προπονητή και τη δική της δεν έχασε στον πρώτο αγώνα από την Ολλανδέζα Mellony Geugjes , αλλά αυτή τη φορά δε θα αφήσει στους κριτές το περιθώριο να την αδικήσουν.
Κερασάκι στην ήδη δυνατή κάρτα του THE BATTLE 8 ήρθε ο θεαματικός Μελέτης Κακουμπάβας που προέρχεται από το νοκ αουτ στο Νίκο Παπαδημητρίου πριν μια εβδομάδα στο Best Fighter . Αντίπαλος του θα είναι ο Ολλανδός Jordan shaggy Pikeur από το Mike's Gym.
Ο Tiger Nourdinne είπε ότι του έκανε καλό η ήττα από τον Verbeen γιατί ως αήττητος είχε χαλαρώσει, αλλά τώρα θα νικήσει .

Riko Ξερικός και Θοδωρής Ριτζάκης , Xρήστος Κατσάνος και Δημήτρης Μουστάκας, Teo Γιαννόπουλος και Mochamed Usman έδωσαν ραντεβού στο ρινγκ στις 21 Δεκεμβρίου.
Εκπρόσωπος των αγώνων ΜΜΑ ήταν ο Γιάννης Παλαιολόγος που δήλωσε ότι είναι χαρά του να αγωνίζεται συνεχώς και να προσφέρει θέαμα για να γνωρίσει ο κόσμος στην Ελλάδα το ΜΜΑ .

Παρουσιάστρια της συνέντευξης Τύπου ήταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα