Η Πίπα δεν πουλάει πια...

00:13 15/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η αδερφής της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Πίπα Μίντλετον, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα που έλαβε κυρίως χάρη στα... οπίσθιά της και εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο «Celebrate», το οποίο αποτελεί έναν οδηγό για τη διοργάνωση του ιδανικού πάρτι.

Το βιβλίο όμως βρίσκεται εδώ και έναν μήνα στα ράφια των βιβλιοπωλείων και οι πωλήσεις του δεν πάνε καθόλου όπως θα ήθελαν οι εκδότες της και η ίδια.

Παρά τις πολλές εμφανίσεις και προωθήσεις που έχει κάνει η Πίπα το βιβλίο της κατατάσσεται μόλις στην 180ή θέση στη λίστα των best seller του Amazon στη Βρετανία, ενώ στην Αμερική τα πήγε ακόμα χειρότερα με το βιβλίο στο αμερικανικό Amazon να καταλαμβάνει μόλις την 308η θέση.

Μάλιστα παρόλο που κυκλοφορεί μόλις ένα μήνα οι εκδότες αποφάσισαν να ρίξουν την τιμή του 50% και από 25 λίρες που κόστιζε αρχικά τώρα κοστίζει πλέον 12.

Οι χαμηλές πωλήσεις του ίσως να οφείλονται και στην αρνητική κριτική που έλαβε το βιβλίο με τους κριτικούς να λένε ότι δεν περιέχει -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους- κάτι ουσιώδες ή ξεχωριστό και περιορίζεται σε αυτονόητα.

Και να σκεφτεί κανείς ότι οι εκδότες είχαν προπληρώσει την Πίπα με 600.000 ευρώ περίπου για τη συγγραφή του...

Keywords
Τυχαία Θέματα