Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλάζει χορηγό για 440 εκ. ευρώ

11:24 25/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να βάλει στα ταμεία της απίστευτα ποσά χάρη στις πολύ καλές συμφωνίες που ετοιμάζεται να υπογράψει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας SUN, από την νέα σεζόν από την φανέλα των πρωταθλητών Αγγλίας θα αφαιρεθεί το λογότυπο της AON και πλέον κεντρικός χορηγός θα είναι η αυτοκινητοβιομηχανία Chevrolet

η οποία θα δώσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 440.8 εκατομμύρια ευρώ για 8 χρόνια, δηλαδή 55.05 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.
Ωστόσο, αυτά δεν θα είναι τα μοναδικά χρήματα που θα βάλει στα ταμεία της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα επόμενα χρόνια μιας και η αγγλική ομάδα είναι κοντά σε συμφωνία με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης NIKE για επέκταση συνεργασίας για άλλα πέντε χρόνια και υπολογίζεται πως η νέα συμφωνία θα αποφέρει κέρδη της τάξεως των 352 εκατομμυρίων ευρώ.
Στο ποσό αυτό θα πρέπει να προστεθούν και τα έσοδα από τις φανέλες που υπολογίζονται σε 17.62 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, κάτι παραπάνω από 80 εκ. για πέντε χρόνια. Με αυτή την συμφωνία το συνολικό ποσό φτάνει τα 88.09 εκατομμύρια ευρώ.
Έτσι λοιπόν αν προστεθούν όλα αυτά τα ποσά τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο από την φανέλα για την εταιρεία ένδυσης και τον βασικό χορηγό θα βγάζει 142.114 εκ. ευρώ τον χρόνο, δηλαδή πάνω από το 50% της ρήτρας του Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα