Η «Μαφία» και το σπασμένο απόστημα

09:07 5/12/2014 - Πηγή: AEK365

Με το «τσουνάμι» των εξελίξεων που προκαλέι το «πόρισμα-κόλαφος» από την Εισαγγελία καταπιάνεται στο βασικό της θέμα η «Ώρα των Σπορ», υπογραμμίζοντας ότι: «Το απόστημα έσπασε!». Η εφημερίδα επισημαίνει πως «16 πρόσωπα διώκονται πλέον ποινικά για βαριά κακουργήματα, μεταξύ των οποίων συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απάτη, εκβίαση, και δωροδοκία-δωροληψία και περίπτωση», τονίζοντας ακόμη πως το πόρισμα Κορέα αναφέρει ότι: «Όριζαν διαιτητές, υποβίβαζαν ομάδες, με σκοπό το κέρδος».

Η «Live Sport»

είναι η μοναδική εφημερίδα από τις λεγόμενες «ουδέτερες» που επέλεξε να κυκλοφορήσει με βασικό θέμα τις δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο και μάλιστα υπό τον εύγλωττο τίτλο: «Μαφία». Όπως τονίζεται μεταξύ άλλων: «Κινδυνεύουν ακόμη και με 25 χρόνια φυλάκισης οι εμπλεκόμενοι στο μέγα σκάνδαλο». Στα της ΑΕΚ, σημειώνεται πως η ομάδα: «Παίρνει φορ και... υψομετρική μελέτη για το γήπεδο».

Με το ζήτημα του γηπέδου ασχολείται και η «SportDay», έχοντας τίτλο: «Επιτέλους!» και επισημαίνοντας ότι ακολουθεί: «συνάντηση σήμερα με τον Δήμο για την υψομετρική μελετη της Αγια-Σοφιάς».

Τέλος, το «Goal» καταπιάνεται με τα μεταγραφικά σενάρια και με τίτλο: «Προχωρά για Μαρτίνες» σημειώνει ότι «Ο Αργεντινός Παναιτωλικού έβγαλε και χθες μάτια και στην ΑΕΚ προχωρούν για την απόκτησή του».

Keywords
Τυχαία Θέματα