Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

08:36 17/2/2013 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος 8

Για ακόμη μια φορά ήταν άριστος προσφέροντας σιγουριά στην άμυνα και γενικά σε όλη την ομάδα. Και μάλιστα σε ένα τερέν που ήταν ο... εφιάλτης του τερματοφύλακα. Κορυφαία στιγμή του η απόκρουση στο σουτ του Λάζαρ στο 68' .

Βαλεντίνος Βλάχος 7

Έπαιξε με πολύ πάθος, καθάρισε σχεδόν όλες τις ένας με έναν μονομαχίες και προσέφερε σημαντικές βοήθειες και στα στόπερ. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έβγαλε φάσεις, ειδικά στο πρώτο μέρος, αλλά αυτό ήταν αποτέλεσμα του ότι ο Αναστασόπουλος τον

άφηνε μόνο με δύο.

Γιώργος Κουτρουμπής 8

Ήταν και πάλι εξαιρετικός. Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα ούτε με την μπάλα χαμηλά (ακόμη και όταν οι αντίπαλοι τον τραβούσαν έξω από την περιοχή), ούτε -φυσικά- στον αέρα. Καθάρισε τα πάντα, πραγματοποιώντας ακόμη μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Μαυρουδής Μπουγαϊδης 9

Δικαίως αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του αγώνα. Βρισκόταν πάντα στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή, καθάρισε όλες τις φάσεις, ήταν ψύχραιμος στις δύσκολες στιγμές, ενώ έδινε βοήθειες και στα άκρα.

Τάσος Τσουμάγκας 7

Έπειτα από τα δύο τελευταία παιχνίδια, στα οποία παρουσίασε πρόβλημα στα αμυντικά του καθήκοντα, ήταν το ...μεγάλο στοίχημα. Και κερδήθηκε. Ήταν εξαιρετικός στο ανασταλτικό κομμάτι, μπλοκάροντας πλήρως τον ΠΑΟΚ από αριστερά.

Παύλος Μητρόπουλος 8

Κινήθηκε για ακόμη μια φορά στα... γνωστά επίπεδα. Ήταν ο «βράχος» που σταματούσε επάνω του κάθε προσπάθεια του ΠΑΟΚ από τον άξονα, ενώ με τη μπάλα στα πόδια είχε σίγουρες μεταβιβάσεις και σωστά κρατήματα μπάλας.

Δημήτρης Αναστασόπουλος 3

Η χρησιμοποίησή του ήταν μια αποτυχημένη έμπνευση. Παρουσιάστηκε ανέτοιμος. Στο ανασταλτικό κομμάτι δεν έκλεινε σωστά τους χώρους του και δεν έδινε βοήθειες στον Βλάχο, ενώ έκανε και λάθη. Επίσης, δεν βοήθησε καθόλου στην κατοχή μπάλας.

Φώντας Φέτσης 7

Έκανε ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση, με σχεδόν άριστη αμυντική συμπεριφορά και σημαντική βοήθεια στη διατήρηση και την κυκλοφορία της μπάλας. Αν είχε πιο καθαρό μυαλό σε δυο τρεις περιπτώσεις στην τελική πάσα και στην τελική προσπάθεια που έκανε στο 1', ίσως γινόταν ο ήρωας του ματς. Αλλά δεν είχε...

Ρότζερ Γκερέιρο 7

Μέχρι το σημείο που κουράστηκε (και αντικαταστάθηκε) έκανε ακόμη ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχε πολύ καλές εκτελέσεις στημένων (με κορυφαία το φάουλ στο 6' ), έκανε μια πολύ καλή σέντρα στο 36' και γενικά βοήθησε πολύ στο δημιουργικό κομμάτι.

Ταξιάρχης Φούντας 6

Έτρεξε και πάλι πολλά χιλιόμετρα και με την ταχύτητά του προβλημάτισε αρκετά την άμυνα του ΠΑΟΚ. Είχε μια καλή σέντρα στο 1' (στην κεφαλιά του Φέτση) και ένα σουτ στο 47' . Ωστόσο, θα πρέπει σιγά σιγά να γίνεται πιο ουσιαστικός για να απειλεί σε πρώτο χρόνο.

Αντώνης Πετρόπουλος 7

Σε ένα γήπεδο βούρκο που δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο για να βγάλει τελικές, κατάφερε και πάλι να προβληματίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Είχε ένα σουτ στο 20', μια κεφαλιά στο 70' και άγγιξε το γκολ με την κεφαλιά στο δοκάρι, στο 6'.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Γιάννης Καραλής 5

Δεν κατάφερε με την είσοδό του να προσφέρει το κάτι παραπάνω. Έκανε κάποια λάθη και περιορίστηκε στο ότι κάλυπτε καλύτερα από τον Αναστασόπουλο τους χώρους. Βέβαια, αγωνίστηκε σε μια θέση που δεν του ταιριάζει ιδιαίτερα...

Μιχάλης Παυλής -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί...

Εμίλιο Φουρτάδο -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί...

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ

Έβαλντ Λίνεν 7

Παρουσίασε για ακόμη μια φορά μια ομάδα που έδειξε χαρακτήρα, πάθος και αποφασιστικότητα, αυτή τη φορά σε έναν δεδομένα ισχυρό αντίπαλο. Πιστώνεται και αυτός το γεγονός ότι η ΑΕΚ έμεινε για έκτο παιχνίδι αήττητη και αρχίζει να βρίσκει ξανά το... ύψος που απαιτεί η φανέλα της. Και οι κινήσεις που έκανε στο τέλος, με την είσοδο των Παυλή και Φουρτάδο (δείχνοντας ότι πάει για τη νίκη) έστειλαν το μήνυμα στους παίκτες του ότι ο πήχης αυτής της ΑΕΚ αρχίζει να ανεβαίνει. Ελέγχεται μόνο για την επιλογή του Αναστασόπουλου, η οποία ήταν ατυχής...

Keywords
Τυχαία Θέματα