Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

22:07 26/4/2015 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Ανέστης 3

Το πρώτο του λάθος στο ματς έδωσε... αέρα στον φοβισμένο μέχρι τότε Ηρακλή. Έκανε αρκετά ακόμη λάθη, ενώ φέρει ευθύνη για το πρώτο γκολ που δέχθηκε, καθώς η μπάλα πέρασε από τη γωνία ευθύνης του.

Μιχάλης Μπακάκης 6

Έκανε πολλά χιλιόμετρα. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Επιθετικά το πάλεψε, πέρασε κάποιες σέντρες και μια εξ αυτών, στο 82' για τον Αραβίδη, θα μπορούσε να φέρει τουλάχιστον

την ισοπαλία.

Άρης Σοϊλέδης 5

Πήρε πολύ τη μπάλα στα πόδια του. Έκανε κάποια λάθη, κυρίως στις μεταβιβάσεις, ένιωσε πίεση ανασταλτικά, όμως έκανε προσπάθεια στο επιθετικό κομμάτι, έστω και αν πολλές από τις σέντρες του δεν του πέρασαν.

Βασίλης Λαμπρόπουλος 4

Φέρει σημαντική ευθύνη στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ. Έχασε τον Πασά και του έδωσε την ευκαιρία να κάνει αυτό το τρομερό τελείωμα. Είχε ακόμη ένα δυο λάθη, όμως έκανε και κάποια σημαντικά κοψίματα.

Άνταμ Τζανετόπουλος 6

Ήταν αρκετά σταθερός. Κρατούσε σωστά τη θέση του, κέρδισε αρκετές μονομαχίες, ενώ ήταν καλός και στον αέρα και με τη μπάλα χαμηλά. Στις μεταβιβάσεις του έψαχνε συνεχώς το απλό και το εύκολο.

Γιάκομπ Γιόχανσον 5

Έκανε το χειρότερό του παιχνίδι με την ΑΕΚ, όμως και πάλι ήταν μεταξύ... των καλύτερων. Έκανε λάθη που δεν συνηθίζει (κυρίως με τη μπάλα στα πόδια), όμως είχε και καθοριστικά κοψίματα και κλεψίματα.

Δημήτρης Ανάκογλου 3

Το τραγικό λάθος του έκανε δώρο στον Ηρακλή το 2-1, σε ένα καθοριστικό χρονικό σημείο του αγώνα. Από εκεί και πέρα, οι προσπάθειες δε του βγήκαν, πέραν αυτής που κατόπιν... σπόντας οδήγησε στο γκολ.

Έλντερ Μπαρμπόσα 3

Δεν είχε την παραμικρή συνεισφορά στο παιχνίδι. Η ΑΕΚ περιμένει πολλά από αυτόν και την ποιότητά του, όμως σήμερα δεν πήρε τίποτα. Οι ενέργειες δε του βγήκαν, ενώ σε πολλές περιπτώσεις δεν ήταν ψύχραιμος.

Βαγγέλης Πλατέλλας 5

Είχε πολλά νεκρά διαστήματα, έκανε λάθη, όμως είχε και αρκετές θετικές στιγμές. Πήρε την πρώτη κεφαλιά στη φάση του γκολ, ενώ θα έπρεπε να έχει κερδίσει πέναλτι, το οποίο του αρνήθηκε ο Αρετόπουλος.

Ντάρκο Ζόριτς 3

Επί της ουσίας δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο παιχνίδι, είτε αγωνιζόμενος ως επιτελικός μέσος, είτε στα άκρα. Δεν πήρε πάνω του φάσεις, δεν πέρασε μπαλιές, δεν κατάφερε να βοηθήσει στην... παραγωγή παιχνιδιού.

Χρήστος Αραβίδης 6

Στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε σχεδόν μόνος του στην επίθεση, πέτυχε ένα παλικαρίσιο γκολ, ενώ αν έβαζε σωστά το κεφάλι του στο 82', θα μπορούσε να έχει... καθαρίσει δίνοντας στην ομάδα τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Μακόλεϊ Κρισάντους 5

Μπήκε στο ματς για να... ζωντανέψει την επίθεση, στην οποία... έπαιζε μόνο ο Αραβίδης. Είχε κίνηση, προσπάθησε, όμως δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου.

Μάρκος Ντούνης 3

Σπατάλησε τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να γίνει ο ήρωας του αγώνα, ενώ λίγο νωρίτερα είχε ακόμη ένα κακό τελείωμα.

Βασίλης Ρόβας -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 4

Η ομάδα του παρουσιάστηκε ανέτοιμη αγωνιστικά, ενώ δεν ήταν διαβασμένη στο παιχνίδι της. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχε την μπάλα στα πόδια της, όμως δεν ήξερε τι να την κάνει και πως να δημιουργήσει προβλήματα στον αντίπαλο. Η αλλαγή του Ντούνη δεν τον δικαίωσε, ενώ στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ παρουσίασε παντελή έλλειψη καθαρού μυαλού μέσα στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα