Όρθιος στη Νέα Σμύρνη ο ΟΣΦΠ

21:30 26/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταύρος Μάνταλος

Μόνο ο Τσόρι Ντομίγκες έπαιξε απέναντι στον Πανιώνιο και αν δεν ήταν ο Αργεντινός με δύο προσωπικές του ενέργειες (ένα γκολ και μία φάση που "έφτιαξε" ο ίδιος) γλίτωσε τον Ολυμπιακό

από την ήττα στη Νέα Σμύρνη (2-2 με τον Πανιώνιο).

Πάντως, η δουλειά τους έγινε μιας και ο Πανιώνιος ακόμα και με την ισοπαλία δύσκολα θα μπλέξει ξανά στα σενάρια υποβιβασμού.

Για ένα εικοσάλεπτο η ομάδα του Περέιρα έδειχνε... ομάδα. Μετά το 20' οι «ερυθρόλευκοι» αλλού πατούσαν και αλλού βρίσκονταν και τελικά δέχθηκαν το γκολ στο 24' με τον Κολοβό. Όλος ο Ολυμπιακός στην συγκεκριμένη φάση είχε ανέβει πάνω από το κέντρο και με μία μπαλιά του Μπακασέτα ο Μπουμάλ έδωσε πάσα, πάρε-βάλε στον νεαρό μεσοεπιθετικό ο οποίος άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός δεν σοβαρεύτηκε και μας πρόσφερε και άλλες ωραίες στιγμές. Στο 57' και πάλι ο Πανιώνιος έφυγε στην αντεπίθεση, εκθέτοντας την άμυνα των «ερυθρολεύκων» και ο Μπουμάλ αυτή τη φορά έκανε το 2-0.

Νέο... επίτευγμα της «ερυθρόλευκης» άμυνας το τρελό αυτογκόλ που λίγο έλειψε να πετύχει ο Μέγερι στο 64'. Ο Ούγγρος πορτιέρο χάνει την μπάλα μέσα από τα πόδια του αλλά ευτυχώς γι' αυτόν και την ομάδα του την πρόλαβε πριν περάσει τη γραμμή.

Ο Πανιώνιος έδειξε να «κάθεται» σε αυτό το 2-0 και ο Τσόρι Ντομίνγκες μόνος του βάλθηκε να γυρίσει το ματς. Πρώτα στο 66' έφτιαξε μόνος του την φάση και ο Μήτρογλου μείωσε σε 2-1 και στο 68' ο Αργεντινός με φοβερό σουτ ισοφάρισε.

Ο Τσόρι συνέχισε να ... παίζει μόνος του και στο 80' είχε νέα καλή στιγμή, αλλά ο Οικονόμου του «τσίμπησε» τη μπουκιά από το... πόδι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλευόμενοι και την κούραση (σωματική και ψυχολογική) των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες να γυρίσουν το ματς, όπως αυτή του Φορτούνη στο 89' με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Την τεράστια ευκαιρία είχε ο Μπενίτες στις καθυστερήσεις όταν έπιασε έναν κεραυνό και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ(77' Σιώπης), Χατζηισαϊας, Φούντας, Κολοβός(71' Καθάριος), Μπακασέτας(61 ‘ Γιάννου)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(Περέιρα): Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Μποτία(45+2' Τσόρι Ντομίνγκες), Σαντάνα, Γιαννούλης, Κασάμι, Μιλιβόγιεβιτς, Ντουρμάζ(58' Μπενίτες), Φουστέρ(72' Ντοσεβί), Φορτούνης, Μήτρογλου

Keywords
Τυχαία Θέματα