Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

22:48 15/2/2015 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Ανέστης 6

Ο ίδιος δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση. Χρειάστηκε να κάνει τα... προβλεπόμενα και το έπραξε χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Μιχάλης Μπακάκης 7

Στα ανασταλτικά του καθήκοντα δεν είχε προβλήματα, ενώ επιθετικά βοήθησε με της συνεχείς προωθήσεις του και τις πρωτοβουλίες που πήρε.

Δημήτρης Κολοβέτσιος 7

Η επιστροφή του ήταν σημαντικό νέο για την ΑΕΚ. Πλην ενός λάθους στο 21', ήταν άριστος και καθάρισε όλες τις φάσεις στις οποίες χρειάστηκε να επέμβει.

Άνταμ Τζανετόπουλος 7

Ακόμη ένα καλό ματς από τον νεαρό αμυντικό της ΑΕΚ, που είχε σωστές τοποθετήσεις και αποτελεσματικές επεμβάσεις. Σε αρκετές φάσεις προώθησε και τη μπάλα.

Σταύρος Πεταυράκης 6

Στο 39' έκανε ένα σοβαρό λάθος, το οποίο κατάφερε να διορθώσει. Αμυντικά δεν είχε άλλα προβλήματα, δεν κατάφερε να βοηθήσει τόσο πολύ επιθετικά.

Γιάκομπ Γιόχανσον 7

Βρισκόταν -πάλι- παντού και έκοβε τα πάντα. Μάλιστα, είχε και δύο σουτ, ένα εκ των οποίων το ένα ανάγκασε τον Παγούδη σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Δημήτρης Ανάκογλου 7

Αρκετά καλό ματς και πάλι από τον Έλληνα μέσο, με σημαντική προσφορά στο ανασταλτικό παιχνίδι της ΑΕΚ, αλλά και στην ανάπτυξή της.

Βαγγέλης Πλατέλλας 7

Ήταν κεφάτος -κυρίως- στο πρώτο μέρος, άγγιξε το γκολ με το σουτ του που σταμάτησε στο δοκάρι, έκανε την ασίστ στο γκολ του Μπαρμπόσα.

Πέτρος Μάνταλος 7

Ήταν μέσα σε σχεδόν όλες τις φάσεις της ΑΕΚ, ενώ έψαξε και το γκολ με κάποια καλά σουτ. Επίσης, από δική του εκτέλεση φάουλ προήλθε το 2-0.

Έλντερ Μπαρμπόσα 8

Συνεχίζει να ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είχε σημαντική συμμετοχή στη δημιουργία παιχνιδιού της ΑΕΚ, ενώ πέτυχε και το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ.

Χρήστος Αραβίδης 7

Είχε την συγκέντρωση για να είναι μέσα σε πολλές τελικές φάσεις της ΑΕΚ, όμως όχι και για να τις τελειώσει σωστά. Ωστόσο, πήρε... εκδίκηση με το 2-0, το οποίο κλείδωσε τη νίκη.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Μακόλεϊ Κρισάντους -

Μπήκε σε ένα χρονικό σημείο που η ΑΕΚ είχε... πέσει στην παραγωγή φάσεων και η παρουσία του την ξύπνησε. Ήταν κινητικός, είχε και μια σημαντική ευκαιρία.

Μάρκος Ντούνης -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Δημήτρης Γροντής -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 8

Πράγματι, όπως δήλωσε και ο ίδιος, η μεγαλύτερη δυσκολία του αγώνα ήταν να καταφέρει να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του συγκεντρωμένους και προσγειωμένους, έπειτα από την πολύ καλή εμφάνιση στο Καραϊσκάκη. Το πέτυχε. Η ομάδα του είχε και σωστή νοοτροπία και μαχητικότητα. Έφτιαξε πολλές φάσεις και η... πρότερη επιθετική της απόδοση του επιτρέπει να μην προβληματίζεται από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα