Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

23:08 11/2/2015 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Ανέστης 7

Στη φάση του γκολ φέρει (και) αυτός ευθύνη, ενώ έχασε ακόμη μια έξοδο. Όμως καθάρισε και πολλές σέντρες, ενώ χρειάστηκε σε πολλές περιπτώσεις να παίξει τη μπάλα με τα πόδια και ήταν ψύχραιμος.

Μιχάλης Μπακάκης 9

Ήταν εξαιρετικός. Στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν άριστος, με σωστό πρέσινγκ και πολλές μονομαχίες στις οποίες βγήκε νικητής, ενώ βοήθησε και επιθετικά με κρατήματα μπάλας και συνεχείς προωθήσεις.

Βασίλης Λαμπρόπουλος 9

Πολύ καλό παιχνίδι από τον στόπερ της ΑΕΚ.

Οι τοποθετήσεις του ήταν άριστες, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες που έδωσε, δεν άφησε τον Μήτρογλου να φανεί, ενώ δεν έχασε την ψυχραιμία του μετά την εύκολη κάρτα που δέχθηκε.

Άνταμ Τζανετόπουλος 9

Έπαιξε σαν να είχε χρόνια εμπειρίας. Με τις πολύ καλές τοποθετήσεις του και τον τρόπο που επέλεγε να βγει πάνω στις φάσεις, δεν άφησε να φανεί ένα δεδομένο μειονέκτημά του, η έλλειψη ταχύτητας. Θα έπαιρνε 10, αν δεν είχε κι αυτός ευθύνη στο γκολ.

Άρης Σοϊλέδης 9

Αποδεικνύεται σε... ακραίες συνθήκες μια τεράστια μεταγραφή για την ΑΕΚ. Στο αμυντικό κομμάτι δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ βοήθησε τα μέγιστα και στο επιθετικό. Άλλωστε, από δική του ασίστη προήλθε και το γκολ.

Γιάκομπ Γιόχανσον 10

Η τέλια εμφάνιση από τον Σουηδό μέσο. Ήταν παντού στον χώρο της μεσαίας γραμμής και έκοψε τα πάντα. Έκανε κλεψίματα μεγάλης κλάσης, ενώ ήταν άριστος και με τη μπάλα στα πόδια, βοηθώντας την ΑΕΚ να κρατήσει μπάλα και να την προωθήσει σωστά.

Δημήτρης Ανάκογλου 9

Έτρεξε ...πέρα από τα ανθρώπινα όρια. Ήταν βασικό γρανάζι του πολύ καλού πρέσινγκ της ΑΕΚ στον χώρο του κέντρου, ενώ με τη μπάλα στα πόδια προσπάθησε να είναι απλώς, με σωστές μεταβιβάσεις.

Βαγγέλης Πλατέλλας 8

Βοήθησε πολύ ανασταλτικά, κάτι που ήταν αναγκαίο με τον Μαζουάκου από την πλευρά του, ενώ κράτησε μπάλα και έκανε κάποιες προσωπικές ενέργειες. Το μόνο που του έλλειψε ήταν λίγο μεγαλύτερος δυναμισμός σε κάποιες φάσεις, όπως η μεγάλη ευκαιρία που είχε.

Πέτρος Μάνταλος 9

Σχεδόν άριστο παιχνίδι από τον ηγέτη της ΑΕΚ. Κατεύθυνε όλο το παιχνίδι της ομάδας στο κέντρο, ήξερε πάντα που να δώσει τη μπάλα και πότε. Από μια τέτοια ...σοφή επιλογή, ξεκίνησε η φάση του γκολ. Αγωνίστηκε και για πολύ ώρα όντας τραυματίας.

Έλντερ Μπαρμπόσα 9

Άγγιξε το γκολ στη φάση του δοκαριού, που προήλθε από εξαιρετική προσωπική ενέργεια, ενώ γενικά η ποιότητά του βοήθησε πολύ την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι. Προσέφερε πολύ και ανασταλτικά.

Χρήστος Αραβίδης 10

Πέτυχε το γκολ της ΑΕΚ. Έζησε την απόλυτη ηδονή που μπορεί να ζήσει ένας επιθετικός της ΑΕΚ μέσα στο Καραϊσκάκη. Θα μπορούσε να έχει πετύχει και ένα ακόμη, ενώ προσέφερε αρκετά και σε άλλους τομείς, όπως το πρέσινγκ, το κράτημα μπάλας, τη δημιουργία.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Βασίλης Ρόβας 8

Πέρασε στο ματς λόγω... Τσόρι, προκειμένου να φρεσκαριστεί η μεσαία γραμμή της ΑΕΚ και εκτέλεσε την αποστολή του.

Μακόλεϊ Κρισάντους -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Γιώργος Σαρρής -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 10

Έζησε την μεγάλη νύχτα του στον Κιτρινόμαυρο πάγκο. Παρουσιάστηκε απόλυτα διαβασμένος στο σημαντικότερο ματς της μέχρι τώρα καριέρας του, η ομάδα του ακολούθησε απόλυτα την στρατηγική του και όλες οι επιλογές του τον δικαίωσαν. Είναι μεγάλη απόλαυση να είσαι προπονητής της ΑΕΚ και να βλέπεις μια τόσο άριστα εκτελεσμένη αντεπίθεση -από την αρχή μέχρι το τέλος- όπως αυτή στην φάση του γκολ της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα