Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

22:14 26/1/2015 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Ανέστης 8

Όποτε η ΑΕΚ τον χρειάστηκε ήταν εκεί. Και κυρίως στα δύο τετ α τετ του Παναιγιάλειου στο 11' με τον Σεχολάρι και στο 15' με τον Νάστο, στα οποία έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν για την ΑΕΚ.

Μιχάλης Μπακάκης 7

Δείχνει ότι παιχνίδι με το παιχνίδι αρχίζει να βρίσκει ξανά τον εαυτό του, έπειτα από τον τραυματισμό του. Ανασταλτικά ήταν πολύ καλός, επιθετικά έκανε αρκετές προωθήσεις, έστω και

αν δε του βγήκαν οι φάσεις.

Βασίλης Λαμπρόπουλος 6

Ήταν -όπως πάντα- μαχητικός, πήγαινε πάντα με πάθος στις προσωπικές μονομαχίες, όμως σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, που έβαλε μπελάδες στα στόπερ, έκανε κι αυτός κάποια λάθη, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Γιώργος Σαρρής 6

Ισχύει ότι και για τον Λαμπρόπουλο, όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο. Υπήρξαν στιγμές που κι αυτός έκανε κάποια λάθη, όχι τόσο στις τοποθετήσεις του, όσο στο... χρόνο που έβγαινε στα μαρκαρίσματα.

Άρης Σοϊλέδης 8

Στην πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ, κατάφερε να δείξει ακόμη πιο έντονα πόσα μπορεί να περιμένει η ομάδα από αυτόν. Ήταν πολύ καλός ανασταλτικά και δημιουργικά, ενώ έφτιαξε και το δεύτερο γκολ.

Δημήτρης Ανάκογλου 7

Ακόμη ένα καλό παιχνίδι από τον Έλληνα μέσο, στα τελευταία παιχνίδια δείχνει ότι έχει βρει τον εαυτό του. Ήταν καλός με τη μπάλα στα πόδια, βοήθησε πολύ στην κυκλοφορία, ενώ προσέφερε και ανασταλτικά.

Γιάκομπ Γιόχανσον 6

Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός. Έκανε λάθη που δεν είχε δείξει στα προηγούμενα ματς να είναι στο... ρεπερτόριό του και ένα από αυτά δημιούργησε ευκαιρία του Παναιγιάλειου. Όμως, στο δεύτερο ανέβηκε αρκετά.

Βαγγέλης Πλατέλλας 7

Πήρε φάσεις πάνω του, έκανε προσωπικές προσπάθειες που του βγήκαν, προβλημάτισε την αντίπαλη άμυνα, ενώ είχε και ευκαιρίες να σκοράρει, με κορυφαία αυτή του σουτ του που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Έλντερ Μπαρμπόσα 7

Το βασικό -και ευχάριστο- νέο ήταν η ίδια η επιστροφή του, που έγινε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Παρ' όλα αυτά, η ποιότητά του -που είχε λείψει από την ομάδα- φάνηκε, έστω και αν δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες.

Πέτρος Μάνταλος 7

Ακόμη ένα πολύ καλό ματς από τον άσο της ΑΕΚ. Από δικό του στημένο προήλθε το γκολ που άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη, ενώ είχε κάποιες εντυπωσιακές προσωπικές ενέργειες, από τις οποίες θα μπορούσε και να έχει σκοράρει.

Χρήστος Αραβίδης 9

Έκανε την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Πέτυχε τρία πολύ όμορφα γκολ, ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις φάσεις που δημιούργησε η ομάδα και συνολικά πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ματς.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Δημήτρης Γροντής -

Πρόλαβε να συμμετάσχει στην φάση του τρίτου γκολ της ΑΕΚ, βγάζοντας τη μπαλιά στον Αραβίδη.

Βασίλης Ρόβας -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ιβάν Μπρέσεβιτς -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 7

Οι επιλογές του, με πρώτη και βασικότερη αυτή της χρησιμοποίησης του Αραβίδη ως φορ, προκειμένου να πάρει ανάσες ο Μπρέσεβιτς, τον δικαίωσαν. Μπορεί η ομάδα να επηρεάστηκε χωρίς λόγο από τη διακοπή και να μη μπήκε καλά στο ματς, όμως πήρε ακόμη μια ευρεία νίκη, απέναντι σε μια καλή ομάδα της κατηγορίας και άνοιξε τη διαφορά από τους διώκτες της.

Keywords
Τυχαία Θέματα