Η κρίση κορυφώνεται

18:40 25/11/2011 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

H αναμέτρηση ΑΕΚ-Πιερικού διεξάγεται αύριο (17:00) στη Ζωφριά, αλλά εν μέσω κρίσης στις σχέσεις του δήμου Φυλής με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ. Παρά τις διαβεβαιώσεις Νίκου Γεωργαντζόγλου για το αντίθετο, λύση δεν έχει βρεθεί και σύμφωνα με πληροφορίες η επόμενη εβδομάδα κρίνεται καθοριστική για την παραμονή της «Βασίλισσας» στο κλειστό.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι με έκπληξη δέχτηκαν οι

υπεύθυνοι του κλειστού και την αλλαγή της ώρας του αγώνα (με τον Ερμή την ερχόμενη εβδομάδα), ή αλλιώς την οριστικοποίηση της. Οι διοικούντες την ΚΑΕ είχαν ενημερώσει για το ενδεχόμενο, αλλά η ενδοεπικοινωνία είναι εδώ και καιρό... στρεβλή, συνεπώς δεν προκαλεί έκπληξη.Ερωτηματικό παραμένει αν η ΚΑΕ ΑΕΚ θα έχει αύριο ανοικτά γραφεία για να καλύψει τις ανάγκες της και για να φιλοξενήσει τους προσκεκλημένους της, καθώς τα γραφεία τα οποία χρησιμοποιούσαν οι «Ενωσίτες» υπεύθυνοι έχουν καταληφθεί πλέον από τις υπηρεσίες του δήμου.

Υπενθυμίζεται, ότι ανοικτό παραμένει το κεφάλαιο-θέρμανση στο κλειστό της Ζωφριάς. Οι παίκτες αναγκάζονται να προπονούνται σε πολλές περιπτώσεις κάτω από αντίξοες συνθήκες, σε μία περιοχή μάλιστα όπου οι θερμοκρασίες τη νύχτα είναι από τις χαμηλότερες στο αττικό λεκανοπέδιο. Κι αυτό το «αγκάθι» αποτελεί μέρος της κρίσης μεταξύ δήμου και ΑΕΚ...

Keywords
Τυχαία Θέματα