Η κουβέντα Μελισσανίδη - Παππά και το μπάχαλο

10:36 19/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Για τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Πέτρου Παππά κάνει λόγο η εφημερίδα, η οποία τονίζει πως η κουβέντα τους περιορίστηκε στην ΑΕΚ: "Ο "Τίγρης" ανέλυσε τις προθέσεις του στον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ (που πήρε και την πρωτοβουλία της επαφής) και του ξεκαθάρισε τα θέλω του για να επιστρέψει στα διοικητικά της Ένωσης. Ο Παππάς έκανε και κάνει τα πάντα για να μπουν τα 4 εκατ. ευρώ γιατί ο Μελισσανίδης του έδωσε να καταλάβει ότι δεν πρόκειται να πληρώσει χρέη άλλων", γράφει επί του

θέματος η εφημερίδα.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με την παρωδία που συντελείται στην ΑΕΚ, έχοντας και ως αφορμή το αλαλούμ με το ματς ΑΕΚ - ΟΦΗ, η εφημερίδα γράφει: "Ούτε ο Μαρινάκης δεν θα έκανε τέτοιο κακό στην ΑΕΚ", εξηγώντας: "Άκουσον - άκουσον... Ο Νοτιάς που δεν απαντά καν στα email απόγνωσης του Δημητρέλου, εμφανίστηκε σε πολιτική εφημερίδα και αντί για λύση έδωσε την ευχή του: "Μακάρι να σωθεί η ΑΕΚ". Ελπίδες ότι θα βοηθήσει τουλάχιστον για την αδειοδότηση. Εξαφανισμένοι όλοι οι άλλοι άφησαν την ΑΕΚ να διασυρθεί με το θέμα των εισιτηρίων και τη διπλή αναβολή του αγώνα με τον ΟΦΗ. Δεν βαριέσαι όμως, ας είναι καλά το... δάνειο του Νικολαϊδη", καταλήγει η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ.

GOAL

Για "πλήρες μπάχαλο" κάλο λόγο η εφημερίδα στο θέμα του αγώνα ΑΕΚ - ΟΦΗ: "Η αστυνομία εξέφρασε φόβους για επεισόδια στο ΟΑΚΑ, αλλά και κώλυμα λόγω των σημερινών συλλαλητηρίων. Πάει για Τετάρτη το ματς, αν και δεν συμφωνεί ο ΟΦΗ". Μάλιστα η εφημερίδα γράφει για τη θέση των Κρητικών: " Από το βράδυ της Παρασκευής, οπότε και ο γγΑ Πάνος Μπιτσαξής πήρε την (πρώτη) απόφαση για αναβολή της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, η διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ είχε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της και φυσικά την αντίθεσή της κάνοντας λόγο για δημιουργία δεδικασμένου αφού «από τώρα και στο εξής κάθε ΠΑΕ που δεν θα θέλει να γίνει το προγραμματισμένο παιχνίδι της δεν θα σφραγίζει εισιτήρια».

Οι «μελανόλευκοι» ήταν κάθετοι στο ότι ο αγώνας έπρεπε να διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου και επέμειναν στη στάση τους αυτή και στη χθεσινή πρωινή σύσκεψη των εμπλεκόμενων πλευρών στο ΟΑΚΑ. Ηταν, μάλιστα, αντίθετοι και στην απόφαση της Super League (προτού αυτή αρθεί εκ νέου από τη ΓΓΑ) για μετάθεσή του 24 ώρες αργότερα.

Οπως τονίστηκε, όμως, από το περιβάλλον του προέδρου Βασίλη Ξημέρη από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η αναβολή τότε αυτή θα πρέπει να είναι και επ' αόριστον. Ούτε να... ακούσουν, δηλαδή, δεν θέλουν στην Κρήτη την πιθανότητα τέλεσής του αγώνα με την ΑΕΚ αντί της προγραμματισμένης για την Τετάρτη αναμέτρησης Κυπέλλου με τον Παννσερραϊκό.

Οπως διαρρέει, επίσης, από το κρητικό «στρατόπεδο» αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο είναι και η ΕΠΟ. Τέλος, η ΠΑΕ ΟΦΗ θα ζητήσει αποζημίωση από τη Super League για τα έξοδα των 12.000 ευρώ (μεταφορά ? διαμονή) που πήγαν στράφι, ενώ η αποστολή της ομάδας, που χθες προπονήθηκε στην Καισαριανή, επιστρέφει σήμερα στην Κρήτη. Ο Νίκος Αναστόπουλος θα μείνει στην Αθήνα για να παρακολο

Keywords
Τυχαία Θέματα