Κάρολ: «Δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερο ντεμπούτο»

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη, στην οποία παρομοιάζει τους Πειραιώτες με τις μεγάλες ομάδες της Αγγλίας, ενώ σχολίασε και το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα».

Ο Βορειοϊρλανδός, τόνισε στην εφημερίδα Stadio by Metro, πως δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς στην αναμέτρηση

με τη Ρούμπιν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και απέκρουσε το πέναλτι του Νάκχο, κρατώντας το πολύτιμο «μηδέν» στην εστία του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ρόι Κάρολ στη Stadio by Metro:

-Ρόι, έκανες μία πάρα πολύ όμορφη απόκρουση που ουσιαστικά σφράγισε το διπλό στη Μόσχα. Ένα επεισοδιακό ντεμπούτο…

«Πράγματι, ήταν πολύ όμορφο το ότι μπόρεσα να κάνω μία τόσο καλή αρχή. Η απόκρουση ενός πέναλτι δεν είναι κάτι που συμβαίνει εύκολα ή συχνά και σίγουρα μπορώ να πω ότι ήταν το καλύτερο ντεμπούτο που θα μπορούσα να φανταστώ. Τόσα χρόνια δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Δεν παύει όμως να ήταν απλά μία καλή αρχή. Τώρα θέλει δουλειά, να συνεχίσω την καλή προπόνηση και να κάνω ό,τι πρέπει για να συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά τα πράγματα και να αποδώσω αυτά που περιμένουν από μένα.»

-Πόσο δύσκολο ήταν αυτό το επίτευγμα όμως αν αναλογιστεί κανείς ότι ήσουν σχεδόν 75 λεπτά στον πάγκο και στους -15…

«Είχε πάρα πολύ κρύο. Νομίζω ότι δεν έχω αισθανθεί τέτοιο κρύο ποτέ ξανά στη ζωή μου… Και ειδικά προερχόμενος από τον πάγκο. Είχα ουσιαστικά λιγότερο από πέντε λεπτά για να ετοιμαστώ και είχα τόσα ρούχα να βγάλω μέχρι να μείνω με όσα μου επιτρεπόταν! Είμαι 34 και αγωνίζομαι 17 χρόνια τώρα, δεν μπορώ να πω ότι έχω ξαναζήσει τέτοια εμπειρία ποτέ.»

-Είναι μήπως η καλύτερη στιγμή της καριέρας σου;

«Είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες. Έχω ζήσει και άλλες μεγάλες στιγμές αλλά σίγουρα και αυτή συγκαταλέγεται σε αυτές. Ελπίζω το μέλλον να μου επιφυλάσσει και άλλες αλλά ήταν σίγουρα μία πολύ όμορφη και καλή αρχή.»

-Με ποια άλλη στιγμή θα την συνέκρινες;

«Με τον ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Άρσεναλ όπου πιστεύω ότι έκανα μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση και θα τη θυμάμαι πάντα αλλά και η συμμετοχή μου στην Εθνική ομάδα…»

-…με την οποία μετράς 19 συμμετοχές.

«Ναι, μόνο 19 προς το παρόν αλλά δεν σου κρύβω ότι ελπίζω να αυξηθούν. Πραγματικά το εύχομαι και το πιστεύω γιατί τώρα τα πράγματα αρχίζουν να φτιάχνουν για μένα. Έχω έρθει σε μία μεγάλη ομάδα η οποία τραβάει τα βλέμματα και έτσι ελπίζω μέσω καλών εμφανίσεων που θέλω να πραγματοποιήσω με τον Ολυμπιακό, να ξανακληθώ και στην Εθνική ομάδα. Η θέση του τερματοφύλακα είναι πολύ ιδιαίτερη βέβαια, γιατί είναι μόνο μία και είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσεις. Το καλό είναι ότι είχα πάντα πολύ καλές σχέσεις με τους συμπαίκτες μου τερματοφύλακες, παρά το γεγονός ότι υπάρχει αυτός ο ευγενής συναγωνισμός… Με πολλούς είμαι και πολύ καλός φίλος. Εύχομαι το ίδιο να συμβεί και εδώ».

-Στις δηλώσεις σου μετά το παιχνίδι με την Ρουμπίν μίλησες για την ευκαιρία που σου δόθηκε, αναφέρθηκες όμως και στον Μ

Keywords
Τυχαία Θέματα