Η «κοροϊδία» του Νοτιά και το άγριο άδειασμα του Αδαμίδη

10:25 26/10/2011 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Τις προθέσεις του Νίκου Νοτιά, σχετικά με πιθανή -νέα- χρηματοδότηση, εκφράζει η εφημερίδα η οποία την έχει ως βασικό της θέμα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τονίζει ότι δεν είναι κορόιδο για να πληρώνει μόνος του, την στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι έχουν ήδη φύγει. Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στην στάση των Παππά-Χατζηιωάννου, οι οποίοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να συνεχίσουν στο ποδόσφαιρο. Από κει και πέρα, υπάρχει εκτενής αναφορά στην συνέντευξη του Σταύρου Αδαμίδη, που όμως επισκιάζεται από την παρέμβαση των Δέλλα-Λυμπερόπουλου, με ην εφημερίδα

να αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ εκτέθηκε από τους αρχηγούς της ομάδας, που όπως υποστήριξε, έδωσαν την συγκατάθεσή τους για την απομάκρυνση του Τζιμπούρ. Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, η εφημερίδα στέκεται στα εντατικά μαθήματα που αναμένεται να κάνει ο Κωστένογλου σε κάποιους παίκτες, αλλά και στα τετ α τετ που θα έχει με τους νεαρούς, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο, μετά την απαίτησή του για το γυάλισμα των παπουτσιών.

GOAL

Το ταξίδι του Μάκη Κασνακίδη στην Αμερική, προκειμένου να συναντήσει τους Νίκο Νοτιά και Πόλυ Χατζηιωάννου, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία ωστόσο υποστηρίζει ότι πολύ δύσκολα κάποιος εκ των δύο θα δραστηριοποιηθεί ξανά και θα χρηματοδοτήσει την εταιρία. Από κει και πέρα, γίνεται αναφορά στα κυριότερα σημεία της συνέντευξης Αδαμίδη, που όμως και εδώ επισκιάζεται από την παρέμβαση των Λυμπερόπουλου και Δέλλα, όπου έκαναν «άγριο άδειασμα» στον πρόεδρο της ΠΑΕ, για τα όσα υποστήριξε στο θέμα του Τζιμπούρ. Στα αγωνιστικά θέματα, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Μπέλεκ είναι έτοιμος να ζητήσει την αποχώρησή του από την ομάδα, αλλά και το πνεύμα αλλαγής του Κωστένογλου, που θέλει να αλλάξει τα κακώς κείμενα στα αποδυτήρια και για αυτό θα επιμείνει σε τακτικές, όπως το γυάλισμα των παπουτσιών.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το θέμα με τον Τζον Άντζελος κυριαρχεί και σήμερα στην εφημερίδα, η οποία μάλιστα φιλοξενεί δηλώσεις του Χάρη Κοσμάτου ο οποίος επιβεβαιώνει πως έχει ενημερώσει τον Νίκο Νοτιά για την περίπτωση του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και πλέον είναι στο χέρι του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ για να ξεκινήσει κάποιες επαφές. Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στο ταξίδι του Κασνακίδη, όπου θα προσπαθήσει να... πλησιάσει τον Νοτιά. Αναφορικά τώρα με την χθεσινή συνέντευξη του Αδαμίδη, η εφημερίδα κάνει λόγο για «τηλεοπτικό διασυρμό της ΑΕΚ», καθώς οι αρχηγοί... άδειασαν τον Αδαμίδη στον αέρα. Από κει και πέρα, στα αγωνιστικά θέματα, η εφημερίδα τονίζει πως ο Κωστένογλου είναι διατεθειμένος να επιμείνει σε αλλαγές προκειμένου να κερδίσει τα αποδυτήρια, ενώ τονίζει πως οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί για την πειθαρχία, έχουν εφαρμοστεί και από τον Μπράνκο Στάνκοβιτς.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Για ξεφτίλα και άδειασμα κάνει λόγο η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της, η οποιία αναφέρεται στη χθεσινή συνέντευξη του Αδαμίδη και την τηλεφωνική παρέμβαση των Δέλλα-Λύμπε που θέλησαν να διορθώσουν τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της ΑΕΚ για το θέμα τ

Keywords
Τυχαία Θέματα