Η γκάφα ολκής του Kanye West: «Σήκωσε» ανάπηρους για χορό

11:00 14/9/2014 - Πηγή: AEK365

Μία απίστευτη γκάφα έκανε ο γνωστός μουσικός Kanye West, γνωστός για την εκκεντρικότητά του, όταν σε συναυλίες του στην Αυστραλία σταμάτησε να τραγουδά ζητώντας από το κοινό να σηκωθεί όρθιο και να χορέψει.
Η γκάφα όμως δεν συνίσταται σ' αυτό, αλλά στο γεγονός ότι ο τραγουδιστής υπέδειξε δύο άτομα από το κοινό, τα οποία όμως δεν μπορούσαν να σηκωθούν γιατί ήταν ανάπηροι.
Οταν ο μουσικός έδειξε τον έναν εκ των δύο, εκείνος περήφανος ύψωσε το προσθετικό του μέλος, θέλοντας να του εξηγήσει

γιατί δεν μπορούσε να χορέψει. Τότε ο ράπερ του είπε «Εντάξει, είσαι οκ».
Ομως ο δεύτερος παρέμεινε καθισμένος και τότε ο West σταμάτησε το τραγούδι «Good Life», λέγοντας: είναι το περισσότερο που έχω περιμένει για να συνεχίσω το τραγούδι, είναι απίστευτο. Τότε ο σωματοφύλακάς του πήγε στις κερκίδες και τσέκαρε ότι ο θεατής ήταν όντως στο αναπηρικό του καροτσάκι. Και συνέχισε το τραγούδι...
Παρευρισκόμενοι στη συναυλία επιβεβαίωσαν το περιστατικό στη Daily Mail Australia το Σάββατο, έπειτα καταιγισμό σχολίων στο Twitter με έναν εκ των χρηστών να σημειώνει: Ήθελε από το κοινό να σηκωθεί για χορό και δεν μπορούσε να δει γιατί κάθονται. Όταν είδε ότι δεν μπορούσαν, συνέχισε να τραγουδά.
Ο 37χρονος τραγουδιστής δέχθηκε πλήθος αρνητικών σχολίων όταν στη συναυλία που έδωσε την Τετάρτη στη Μελβούρνη, εν μέσω του ίδιου τραγουδιού συνέχισε την ίδια τακτική, πηγαίνοντας σε έναν από τους θεατές ζητώντας του το λόγο επειδή δεν ήταν όρθιος...

Πηγή: Daily Mail

Keywords
Τυχαία Θέματα