Η επιστροφή στο ΟΑΚΑ και το πούλμαν

09:05 7/6/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με το πούλμαν της ομάδας και το μήνυμα που θα περνάει (κι από εκεί) για τον γυρισμό της ΑΕΚ ασχολείται στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα σήμερα: "Το πούλμαν της ομάδας της ΑΕΚ θα περνάει κι αυτός το μήνυμα της αντεπίθεσης: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! Προσωπική επιθυμία του Μελισσανίδη οτιδήποτε έχει σχέση με την ομάδα την επόμενη διετία να ντοπάρει ψυχολογικά τους ΑΕΚτζήδες και να τους οπλίζει με πάθος και φανατισμό για

τη μεγάλη επιστροφή και την εκδίκηση από όλους και για όλα". Για το θέμα του ΟΑΚΑ η ΩΡΑ τονίζει: "Ο Μελισσανίδης επικοινώνησε χθες με τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ και έκλεισε αμέσως τη συμφωνία καθώς σοβαροί λόγοι ασφαλείας θέτους σε ρίσκο, την έκδοση αδειών για την έναρξη των εργασιών στο γήπεδο του Ελληνικού. Σύντομα θα παρουσιάσει το σχέδιό του για την άμεση αξιοποίηση του ΟΑΚΑ".

SPORTDAY

"O Mελισσανίδης έσκισε τα σχέδια για το Ελληνικό και γυρίζει την Ένωση πίσω στο ΟΑΚΑ", γράφει η εφημερίδα για το θέμα που κυριαρχεί στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες. Παράλληλα, τονίζεται για τη σημερινή αλλαγή σελίδας: "Η προοπτική της αναγέννησης (μέσω της κίνησης Μελισσανίδη) κάνει τη διάλυση της ΠΑΕ λιγότερο... μαύρη είδηση απ' όσο σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

Ακόμα κι έτσι όμως, η Παρασκευή θα ‘ναι μια ιστορική μέρα για την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ. Κι αυτό διότι μετά από 34 ολόκληρα χρόνια θα ξεκινήσει και τυπικά τις διαδικασίες για να ξαναπάρει ερασιτεχνική μορφή.

Η Γενική Συνέλευση που θα ξεκινήσει λοιπόν στις 10:00 στα Σπάτα αναμένεται ν' αποφασίσει κι επίσημα την εκκαθάριση της ΠΑΕ (που θα επιδιωχθεί να γίνει σε διάστημα μικρότερο των τριών μηνών).

Ταυτόχρονα όμως θα ξεκινήσει και την αντίστροφη μέτρηση για την αντεπίθεση της ΑΕΚ. Αυτή που θα δρομολογηθεί απ' τις εκλογές της Ερασιτεχνικής την Κυριακή και θα της επιτρέψει να γυρίσει σε δυο χρόνια «καθαρή», με δικό της γήπεδο κι έτοιμη να αναλάβει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο".

LIVE SPORT

To θέμα του ΟΑΚΑ δεσπόζει και στη LIVE SPORT: "Μένει ΟΑΚΑ", τονίζει η εφημερίδα και προσθέτει: "Δεν μετακομίζει η ΑΕΚ στο Ελληνικό, τη στιγμή που μπαίνουν τίτλοι τέλους στην ΠΑΕ στη σημερινή Γ.Σ.".

GOAL

Στο ίδιο μοτίβο και το GOAL: "Και το ΟΑΚΑ είναι... Ελληνικό", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Ξαφνική στροφή του Μελισσανίδη στο ΟΑΚΑ λόγω... ασφαλείας του Ελληνικού. Σήμερα η Γ.Σ. για την εκκαθάριση. Στο Ελληνικό στρέφεται πλέον ο Πανιώνιος!"

Keywords
Τυχαία Θέματα