Η επιστροφή του Σαρικόπουλου...

19:22 5/10/2014 - Πηγή: AEK365

Με την μέχρι πριν από λίγους μήνες ομάδα του θα τεθεί μεθαύριο αντιμέτωπος ο Ζήσης Σαρικόπουλος. Ο 24χρονος σέντερ της ΑΕΚ αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη τα δύο τελευταία χρόνια, ωστόσο, με τη λήξη του συμβολαίου του, επέλεξε να αποχωρήσει, προκειμένου να δώσει μια νέα ώθηση στην καριέρα του.

Τη σεζόν 2012-13, με προπονητή τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και εν συνεχεία με τον Βαγγέλη Αγγέλου, αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος με μέσο όρο 12,5 λεπτά συμμετοχής,

4,4 πόντους, 3 ριμπάουντ και ποσοστά: 74% στα δίποντα και 54% στις βολές.

Το καλοκαίρι του 2013 μπήκε στο χειρουργείο (αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο), αλλά με το που βρήκε ρυθμό άλλαξε πάλι ο προπονητής (πήγε ο Μίλαν Μίνιτς). Την περασμένη σεζόν, λοιπόν, αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος με μέσο όρο 12,5 λεπτά συμμετοχής, 4,8 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και ποσοστά: 56% στα δίποντα και 51% στις βολές.

Ο ίδιος θεωρεί ότι θα μπορούσε να έχει προσφέρει περισσότερα στην ομάδα, οι ιθύνοντες του Άρη ήθελαν να τον κρατήσουν, ωστόσο η πρόκληση της ΑΕΚ και η προσέγγιση του Βαγγέλη Ζιάγκου τον έκαναν να αγνοήσει τόσο την προοπτική της παραμονής στη Θεσσαλονίκη (έδειξε ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ) όσο και της φιλοδοξίας του να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Και, μέχρι στιγμής, ο Σαρικόπουλος δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την επιλογή του αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα