Νίκη Παρτιζάν με… Λάζοβιτς

19:03 5/10/2014 - Πηγή: AEK365

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ διαβάσατε για το ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Σερβία. Ένα ταξίδι με στόχο να δει τους οικείους του, το οποίο όμως θέλησε να συνδυάσει με τη... δουλειά, καθώς οι πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε προγραμματίσει να παρακολουθήσει από κοντά την εκτός έδρας αναμέτρηση της Παρτιζάν με την Μλάντοστ. Η ομάδα του Βελιγραδίου κατάφερε να ξεπεράσει γρήγορα την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης μέσα στην εβδομάδα (παιχνίδι που επίσης είχε παρακολουθήσει ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ) και να πετύχει την έβδομη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα Σερβίας, επιστρέφοντας στην κορυφή της

βαθμολογίας. Την νίκη στην Παρτιζάν χάρισαν δύο παίκτες που τα ονόματά τους έχουν απασχολήσει το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με τον δεύτερο να κάνει και προχωρημένες διαπραγματεύσεις το περασμένο καλοκαίρι με την Ένωση. Ο λόγος για τον Πέταρ Σκούλετιτς, που άνοιξε το σκορ στο 45' και τον Ντάνκο Λάζοβιτς, που έκανε το 2-0 στο 58'. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 74' με τον Πατρίκ Εζέ και είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση, ωστόσο ο Μίλαν Λούκατς κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.
Μλάντοστ: Κρζνάρικ, Πέτροβιτς, Γκόμεμιτς, Μιλουνοβιτς, Ζόνγιτς, Γκάβριτς, Ραντίν (62' Ιβαντίνοβιτς), Γιοβάνοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Φραγιντέι, Αντάμοβιτς.
Παρτιζάν: Λούκατς, Βολκόβ, Στάνκοβιτς, Σίρκοβιτς, Βουλίσεβιτς, Πάντιτς (82' Λούκα), Μάρκοβιτς, Μπ. Ίλιτς, Γκρίμπιτς (Σ. ίλιτς), Λάζοβιτς (90' Κόγιτς), Σκούλετιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα