Η ΕΟΕ ζητά 150 ευρώ από τους αθλητές που αποκλείστηκαν!

09:27 3/8/2012 - Πηγή: AEK365

Οι Έλληνες αθλητές που έχουν αποκλειστεί από την συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων καλούνται από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να επιστρέψουν τα 150 από τα 330 ευρώ που τους είχαν δοθεί για τα έξοδα τους στο Ολυμπιακό Χωριό.
Πριν από την έναρξη της Ολυμπιάδας, η ΕΟΕ είχε μοιράσει από 300 ευρώ

σε κάθε Έλληνα αθλητή και Ελληνίδα αθλήτρια για τις καθημερινές τους ανάγκες μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό. Ωστόσο τώρα ζητάει πίσω τα μισά από τους αθλητές που αποκλείστηκαν επικαλούμενη την σωστή διαχείριση του κρατικού χρήματος.
Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΟΕ, Τάσος Παπαχρήστου τόνισε: "Η ΕΟΕ είχε δώσει προκαταβολικά χρήματα για τα έξοδα των αθλητών με βάση μια ημερήσια αποζημίωση ανάλογα με τις ημέρες που θα έμενε ο καθένας. Αν κάποιος αθλητής αποκλείστηκε και θέλησε να φύγει νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία από το Ολυμπιακό Χωριό, ήταν υποχρέωση της ΕΟΕ να ζητήσει τα χρήματα αυτά πίσω".
Και όλα αυτά λίγες ημέρες έπειτα το δημοσίευμα της εφημερίδας "Independent" που ήθελε Έλληνες αξιωματούχους να απολαμβάνουν στιγμές πολυτέλειας και να ξοδεύουν υπέρογκα χρηματικά ποσά στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων

Keywords
Τυχαία Θέματα