Πέντε μεταγραφές θέλει ο Βλάχος

08:37 3/8/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από τρεις εβδομάδες προετοιμασίας και έχοντας πλέον ασφαλή εικόνα για το υλικό που έχει στα χέρια του (με την ελπίδα πως δεν θα χάσει άλλον παίκτη), ο Βαγγέλης Βλάχος έχει ήδη εισηγηθεί τον αριθμό των παικτών που κρίνει αναγκαίο να αποκτηθούν ώστε να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ. Σύμφωνα με τα όσα έχει μεταφέρει ο προπονητής της ΑΕΚ, ζητάει πέντε μεταγραφές, που αναλύονται ως εξής: Δύο παίκτες για το κέντρο της άμυνας, δύο αμυντικά χαφ

και έναν επιθετικό. Εισηγήσεις για πρόσωπα δεν έχουν γίνει, ωστόσο, όπως έχει τονίσει πολλάκις και ο ίδιος, δεν είναι διατεθειμένος να αποκτηθεί παίκτης που δεν γνωρίζει ή δεν έχει δοκιμάσει ο ίδιος. Είναι ξεκάθαρο πως δεν ζητάει παίκτες μόνο και μόνο για να... ζητήσει, αλλά θέλει ποδοσφαιριστές που θα τον καλύπτουν πλήρως.

Βεβαίως, υπάρχουν θέσεις στις οποίες η ΑΕΚ έχει ελάχιστες επιλογές, όπως για παράδειγμα αυτή του αριστερού μπακ, που τη δεδομένη στιγμή υπάρχει μόνο ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης, όμως ο Βλάχος πιστεύει πως θα μπορούσε να καλύψει εσωτερικά ενδεχόμενο κενό που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια της χρονιάς, γνωρίζοντας πως δεν υπάρχουν περιθώρια για πολλές μεταγραφές, ώστε το ρόστερ να παρουσιάζει πληρότητα σε όλες τις θέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα