Η Έλενα Παπαβασιλειου στη θέση της Γιολάντας Διαμαντή

00:32 7/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η Έλενα Παπαβασιλείου βρίσκεται πλέον στο πλευρό του Βαγγέλη Περρή στην καθημερινή πρωινή του εκπομπή στον Sfera ύστερα από την παραίτηση της Γιολάντας Διαμαντή. Η ωραία Έλενα καλημέρισε την Δευτέρα το πρωί τους ακροατές του Sfera, αφού ο Βαγγέλης Περρής την είχε προαναγγείλει λέγοντας: «Σήμερα μαζί μας είναι ένα κορίτσι που τους

προηγούμενους μήνες που κάναμε εκπομπή με την Γιολάντα το είχαμε στην τηλεόραση και το βλέπαμε, μας έκανε συντροφιά και γενικά παρακολουθούσαμε πώς τα πηγαίνει. Το όνομά της; Ελενα Παπαβασιλείου».

Η ίδια μιλώντας στο μικρόφωνο είπε: «Καλή σας μέρα. Τι κάνετε; Χαίρομαι πολύ που είμαι μαζί σας. Γενικά, μου είχε λείψει πολύ να λέω καλημέρα και να ρωτάω τον κόσμο πώς πάει και πώς ξεκινάει η εβδομάδα του».

Ο Βαγγέλης Περρής μάλιστα δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι η Γιολάντα Διαμαντή δεν είναι πλέον στην εκπομπή ύστερα από το περιστατικό που είχε συμβεί στον αέρα ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές: «Υπήρχε μια διαφωνία στον αέρα με την Γιολάντα που διήρκεσε τέσσερα δευτερόλεπτα. Μια τέτοιας διάρκειας λοιπόν διαφωνία δεν είναι δυνατόν να σκιάσει τα αισθήματα και την σχέση που έχουν δύο άνθρωποι μετά από 18.000 ώρες που έχουν κάνει κοινή εκπομπή, αλλά ούτε και σε ό,τι αφορά τα εκτός εκπομπής. Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα αποτέλεσμα του οποίου ήταν η Γιολάντα να μην είναι πλέον μαζί μας. Τις αποφάσεις της θα τις ανακοινώσει η ίδια».

Πάντως, απόψε στο ΟΛΑ 12 θα εμφανιστεί η Γιολάντα Διαμαντή όπου θα μιλήσει για το περιστατικό. Απέναντί της φυσικά θα βρίσκεται όχι μόνο ο Θέμος, αλλά και ο Βαγγέλης Περρής.

Keywords
Τυχαία Θέματα