Η έκκληση του Βλάχου και ο Φουρτάδο

09:42 6/8/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Με τίτλο "φουλ για Φουρτάδο" η εφημερίδα γράφει για τον πρώτο στόχο της ΑΕΚ στην επίθεση και "τη νέα προσπάθεια της Ένωσης για τον επιθετικό της Παναχαϊκής, με τον Βαγγέλη Βλάχο να εύχεται τον ερχομό του". Επιπλέον, το Goal τονίζει πως η ΑΕΚ επιμένει για τον Κουτρομπή, αλλά και τον Μητρόπουλο. Ειδική αναφορά γίνεται πάντως στις δηλώσεις του Βαγγέλη

Βλάχου: "Δεν θέλω να γίνω γραφικός. Δεν θα πω ότι περιμένω μεταγραφές, θα παλέψω με αυτούς που έχω".


SPORTDAY

Mε το χθεσινό ματς που διακόπηκε στο 45' και τις δηλώσεις του Βαγγέλη Βλάχου στην πορεία ασχολείται κατά βάση η εφημερίδα: "Καταρρακτώδης βροχή διέκοψε το μαύρο χάλι της ΑΕΚ στο τεστ με τη Νοτς Κάουντι. Ξέσπασε ο Βλάχος: "Δεν γίνεται τίποτα απ' όσα έχω ζητήσει για μεταγραφές", γράφει η SD η οποία τονίζει πως ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για να φανεί αν τελικά η ΑΕΚ συμμετάσχει στο πρωτάθλημα: "Εβδομάδα κρίσης για το μέλλον της ΑΕΚ είναι η τρέχουσα, αφού θα εξαρτηθεί αν θα προλάβει την προθεσμία για να παρουσιάσει έναν πλήρη φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα.

Η τροπολογία που θα έδινε στην ΠΑΕ προσωρινή φορολογική ενημερότητα δεν... πέρασε ποτέ, καθώς η Βουλή έκλεισε και θα ανοίξει ξανά στις 27 Αυγούστου. Η διοίκηση της «Ένωσης» προσπαθεί να βρει λύση μέσα της ΕΠΟ και του υφυπουργείου Αθλητισμού, με τον Ανδρέα Δημητρέλο να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Σοφοκλή Πιλάβιο και τον Γιάννη Ιωαννίδη. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, αφού την ερχόμενη Πέμπτη συνεδριάζει η ΕΕΑ κι αν η ΑΕΚ δεν έχει φορολογική ενημερότητα, δεν θα πάρει το πράσινο φως για να παίξει στη Σούπερ Λίγκα".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με τίτλο "Μεχμέτι και Φουρτάδο" η εφημερίδα γράφει πως οι δύο περιπτώσεις επιθετικών απασχολούν το ίδιο την ΑΕΚ: "Με την προσδοκία να παρθεί μέσα στην εβδομάδα η πολυπόθητη φορολογική ενημερότητα και ν' ανάψει το "πράσινο φως" για μεταγραφές, στην ΑΕΚ καταλήγουν σε δύο περιπτώσεις για την επίθεση, τις εξετάζουν και καλούνται να αποφασίσουν μεταξύ των δύο". Συνάμα σημειώνεται πως ο Βαγγέλης Βλάχος εξέπεμψε SOS για την κατάσταση στην ΑΕΚ, ενώ υπάρχουν δηλώσεις του Κουτρουμπή στην εφημερίδα ο οποίος τονίζει πως "δεν κρατιέμαι να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ

Για "χρυσή χορηγία" ύψους 1 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ, κάνει λόγο σήμερα η εφημερίδα: "Ανάσα 1 εκατ. ευρώ είναι έτοιμος να φέρει ο Θωμάς Μαύρος που βρίσκεται σε επικοινωνία με εφοπλιστή. Είναι άνθρωπος που έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο, δεν σκοπεύει να επιστρέψει, αλλά θέλει να βοηθήσει τον Μαύρο", τονίζει η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ. Για τα μεταγραφικά η εφημερίδα γράφει πως θα υπάρξει τελική επαφή για τον Φουρτάδο: "Η ΑΕΚ θα επιδιώξει σήμερα να τελειώσει το θέμα της απόκτησης του επιθετικού της Παναχαϊκής".

Keywords
Τυχαία Θέματα