SOS από την ΑΕΚ Στοκχόλμης

09:22 6/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ανακοίνωση έκτακτης ανάγκης εξέδωσε το Δ.Σ. της ΑΕΚ Στοκχόλμης. Αναλυτικά:
"Μείνανε λίγες μέρες για να σωθεί η γυναικεία ομάδα μας ( και ο σύλλογος μας) από την καταστροφή.
Ελπίζουμε σύντομα να βρεθούνε λεφτά και να αγωνιστεί η γυναικεία ομάδα μας στο πρωτάθλημα. Κάθε μέρα τρέχουμε σε επιχειρηματίες και σε ανθρώπους που είναι ΑΕΚ. Αλλά δυστυχώς δεν πήραμε καμία απάντηση ως τώρα ( ούτε πρόκειται να πάρουμε).

Μερικοί δεν μπορούνε να δώσουνε ούτε ένα ευρώ για την ΑΕΚ.

Το ΔΣ της ΑΕΚ θα κάνει τελευταία προσπάθεια μέχρι τις 31 Αυγούστου για να βρεί τα 2000 ευρώ. Μην ξεχνάτε ότι εμείς προσπαθούμε να κρατήσουμε το όνομα της ΑΕΚ ψηλά όσο μπορούμε. Θέλουμε να υπάρχει η ΑΕΚ στην Σουηδία. Θέλουμε να βλέπουμε την γυναικεία ομάδα μας να αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΕΚ και με τον δικέφαλο επάνω τους.

Μην ξεχνάτε ότι ο αετός της ΑΕΚ πεθαίνει στον αέρα. Έχουμε φτάσει ψηλά τον αετό της ΑΕΚ στην Σουηδία που κανένας δεν το περίμενε. Ελπίζουμε μέχρι τις 31 Αυγούστου μα μην τον ρίξουμε τον αετό κάτω. Αλλά ένα πράγμα να ξέρετε ότι ο αετός της ΑΕΚ πεθαίνει στον αέρα ελεύθερος και δυνατός. Αν ο αετός της ΑΕΚ Στοκχόλμης δεν θα ξανά πετάξει στον αέρα ελεύθερος και δυνατός να ξέρετε ότι κάναμε τα πάντα για να σώσουμε τον αετό της ΑΕΚ Στοκχόλμης.

Το ΔΣ της ΑΕΚ Στοκχόλμης"

Keywords
Τυχαία Θέματα