Η χαλαρή ΑΕΚ που κάτι της... έλειπε

09:23 13/9/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Ο Φαγιέ γκολάρα και η ΑΕΚ 0-1 στο 93' για να μην τρελαθούμε...", γράφει η ΩΡΑ στο πρώτο της θέμα και τονίζει για το ματς: "Δικαιοσύνη απέδωσε ο νεαρός Αφρικανός που μπήκε στο 89', τέσσερα λεπτά μετά πήρε... παραμάζωμα όλη την αντίπαλη άμυνα και έδωσε τη νίκη απέναντι στο Φωκικό. Σε ματς που έπρεπε να είναι 0-4 από το πρώτο ημίχρονο ο γκολκίπερ Τσεκρέζι, δύο φορές τα δοκάρια και η επιπολαιότητα

στην τελική προσπάθεια, λίγο έλειψε να κρατήσουν την Ένωση σε μία ισοπαλία που θα ήταν εντελώς παράλογη βάσει εικόνας του αγώνα. Μαέστρος στο α' ο Μπαρμπόσα με δοκάρι, αλλά και δύο φάσεις που θα μπορούσε και έπρεπε να τελειώσει καλύτερα. Κυριάρχησε στην πλευρά του ο Μπακάκη, ο Γροντής έδειξε πάλι ότι έχει δυνατότητες, αλλά θα πάνε χαμένες αν συνεχίσει να... λιγοψυχάει με το πλησιάζει αντίπαλη περιοχή. Ενδιαφέρον και σε υψηλούς ρυθμούς το ματς παρά το ότι η πρόκριση είχε κριθεί από το ΟΑΚΑ. Ο Φωκικός έδωσε τα πάντα για θετικό αποτέλεσμα, έπαιξε φουλ άμυνα και η ομάδα του Δέλλα δοκιμάστηκε σε... πραγματικές συνθήκες Football League εκτός έδρας".

SPORTDAY

"Χαλαρά", γράφει για την ΑΕΚ η SD και το πέρασμά της από την Άμφισσα: "Χωρίς να πιεστεί η Ένωση πέρασε με Φαγιέ στο φινάλε από την Άμφισσα".


LIVE SPORT

"Kαρφώνει και ο Φαγιέ", γράφει με τη σειρά της η LS και προσθέτει: "Η ΑΕΚ έβγαλε την... υποχρέωση. 1-0 στην Άμφισσα τον Φωκικό με τον Αμπαλαγέ και πρόκριση με δύο νίκες. Δοκάρι ο Μπαρμπόσα, πολλές ευκαιρίες".


GOAL

To Goal με τη σειρά του τονίζει για την Ένωση: "Κάτι της... έλειπε. Είχε ευκαιρίες, είχε δοκάρια, αλλά όχι... Killer η ΑΕΚ στο 1-0 επί του Φωκικού".

Keywords
Τυχαία Θέματα