«Η αποβολή έκοψε το ματς στα δυο»

12:16 12/11/2012 - Πηγή: AEK365

Για δεύτερη σερί αγωνιστική, η Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε μακριά από την νίκη καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 κόντρα στην Μονπελιέ, ένα αποτέλεσμα που κρίθηκε, κατά τον Λεονάρντο, από την απόφαση του διαιτητή να αποβάλει τον Σακό μόλις στο 10ο λεπτό.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε: "Η φάση όπου αποβλήθηκε ο Σακό ξεκινά με επιθετικό φάουλ του αντιπάλου. Αν είχε σφυρίξει εκείνη την ώρα θα είχαμε γλιτώσει την κόκκινη κάρτα.

Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω, δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά, όμως όταν μένεις με δέκα παίκτες από το δέκατο λεπτό, τότε το παιχνίδι σπάει στα δυο. Ήταν ένα σημαντικό ματς, δεν γίνεται να καθορίζεται με αυτό τον τρόπο".
Μάλιστα ο συγκεκριμένος διαιτητής στον αγώνα με την Αζαξιό, 0-0 το τελικό αποτέλεσμα, είχε και τότε αφήσει με δέκα παίκτες την Παρί Σεν Ζερμέν όπως θύμισε ο Λεονάρντο ο οποίος πρόσθεσε: "Ίσως είναι σύμπτωση. Όταν όμως ζητάς επαγγελματισμό από τους ποδοσφαιριστές, το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει από όλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα