Στραματσιόνι: Δεν αξίζαμε να χάσουμε

11:14 12/11/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα, η Ίντερ έχασε στο "Μπέργκαμο" από την Αταλάντα με 3-2 με τον Αντρέα Στραματσιόνι να παραδέχεται πως η ομάδα του έπαιξε χειρότερα από άλλες φορές αλλά να υποστηρίζει πως δεν άξιζε να χάσει.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ΄Ιντερ τόνισε: "Με όσα είδα στο παιχνίδι, πιστεύω πως δεν αξίζαμε να χάσουμε. Πληρώσαμε κάποια στιγμιαία λάθη που επέτρεψαν στους αντιπάλους μας να φτάσουν στο γκολ, ενώ ο τερματοφύλακας τους ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και

τους κράτησε στο παιχνίδι με τις επεμβάσεις του. Ξεκινήσαμε άσχημα τον αγώνα και αυτό μας κόστισε. Πάντως η Αταλάντα απέδειξε πως είναι πολύ καλή ομάδα, με μια πορεία που δεν είναι τυχαία".
Για την εικόνα της Ίντερ σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις της ο Στραματσιόνι δήλωσε: "Παίξαμε χειρότερα από άλλες φορές, αλλά συνολικά παίξαμε όπως ήθελα, με πάθος και αποφασιστικότητα. Αν είχαμε αποφύγει το τρίτο γκολ, θα μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό. Στο τέλος είχαμε καλή απόδοση ενώ η Αταλάντα είχε μείνει από δυνάμεις. Λυπάμαι γιατί μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι".
Πλέον η Ίντερ από το -1 βρέθηκε ξανά στο -4 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους με τον Ιταλό τεχνικό να δηλώνει: "Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και αυτή η διαφορά καλύπτεται εύκολα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως πάντα και να πεισμώσουμε από αυτή την ήττα. Η ομάδα μας δεν υστερεί σε σχέση με την Γιουβέντους και το απέδειξε. Είμαστε πάντα ένα από τα φαβορί, απλά χρειάζεται να δείχνουμε μεγάλη προσοχή σε κάθε παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα