Η Ανάσταση αργεί ακόμη

20:16 20/4/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 35η Αγωνιστική

Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0

Γήπεδο: Goodison Park

Για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια και βάλε, η Έβερτον κερδίζει δυο φορές στο πρωτάθλημα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το τελικό 2-0 να διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας του Μαρτίνεθ για έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συνεχίζει να απογοητεύει καθώς ηττήθηκε για 11η φορά φέτος στην Premier League.
Στην επιστροφή του Ντέιβιντ Μόγες

στο "Γκούντισον Παρκ" για πρώτη φορά ως αντίπαλος, η Έβερτον προηγήθηκε στο 28ο λεπτό όταν ο Φιλ Τζόουνς ανέτρεψε τον Λουκάκου, ο Κλάτενμπουργκ έδειξε την άσπρη βούλα με τον Μπέινς να είναι εύστοχος για το 1-0.
Στο 35' ο Μιραλάς βρήκε ωραία τον Λουκάκου αλλά εκείνος έστειλε την μπάλα άουτ και δυο λεπτά πριν την ανάπαυλα ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Ο Κόουλμαν από τα δεξιά βρήκε τον Μιραλάς στην μεγάλη περιοχή ο οποίος πλάσαρε τον Ντε Χέα για το 2-0.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στην επανάληψη με τον Ρούνεϊ να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για γκολ αλλά τον Αλκαράθ να τον σταματάει στο 47'. Δυο λεπτά αργότερα καλό σουτ του Καγκάβα μπλόκαρε ο Χάουαρντ με την Έβερτον μετά το 55' να παίρνει ξανά τα ηνία του αγώνα πιέζοντας στην μπάλα και απαγορεύοντας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρει χώρους για να επιτεθεί.
Στο 77ο λεπτό ο Μιραλάς βρήκε ωραία τον Νέισμιθ μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά ο τελευταίος δεν έπιασε καλά το σουτ και δυο λεπτά αργότερα ο Ντε Χέα απέτρεψε το 3-0 όταν επενέβη αποτελεσματικά σε σουτ του Νέισμιθ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φάνηκε απειλητική μέχρι το τέλος του αγώνα και έτσι ηττήθηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της για έξοδο στο Europa League.

Έβερτον: Χάουαρντ, Ντεστέν (46' Αλκαράθ), Στόουνς, Μπέινς, Κόουλμαν, Νέισμιθ, Μπάρκλεϊ (70' Όσμαν),Μπάρι, Μιραλάς (94' ΜακΓκίντι), ΜακΚάρθι, Λουκάκου
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Έβανς (61' Τσιτσαρίτο), Μπούτνερ, Καγκάβα (75' Γουέλμπεκ), Κάρικ, Φλέτσερ, Νάνι (61' Βαλέντσια), Μάτα, Ρούνεϊ

Keywords
Τυχαία Θέματα