Η αμείλικτη ετυμηγορία και το χοντρό παιχνίδι

08:30 5/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Πρώτο θέμα η ανακοίνωση που εξέδωσε η Original. "Αμείλικτη η ετυμηγορία του λαού της ΑΕΚ για τον δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας όπως εκφράζεται από την ανακοίνωση που υπογράφουν και τα 62 κλαμπ της Original" αναφέρει η εφημερίδα και προσθέτει: "Με ατράνταχτα επιχειρήματα και αποδείξεις ο πιο δυναμικός σύνδεσμος

οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ ξεμπροστιάζει τα ψέματα και τις παλινωδίες του Βασιλόπουλου και καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει τη θέση του για την Αγια Σοφιά". Από εκεί και πέρα συνέντευξη έχει παραχωρήσει ο Γιάννης Αθηναίου όπου τονίζει ότι οι παίκτες της ΑΕΚ είναι τυχεροί που συνυπάρχουν και συνεργάζονται με τον Ντράγκαν Σάκοτα.

SPORTDAY

Μια μικρή αναφορά στην ανακοίνωση της Original κάνει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο της. "Original 21: Ανακοίνωση για Βασιλόπουλο και ΣΥΡΙΖΑ" αναφέρει μόνο χωρίς περαιτέρω σχολιάσμό. Από εκεί και πέρα δημοσιεύει και μια ανάλυση για τον Αντρέ Σιμόες και το τι μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ.

GOAL NEWS

Για χοντρό παιχνίδι μιλάει το Goal και τονίζει πως η ΑΕΚ προχωρά για την άδεια κόντρα στην προσφυγή του Δήμου. Γίνεται αναφορά στην ανακοίνωση της Original ενώ ο Ανδρέας Δημάτος σε άρθρο του τονίζει: "Κανένα γήπεδο δεν έγινε χωρίς τη συνεργασία της τοπικής αρχής".

LIVE SPORT

ΑΕΚ θέλει Ντρίνσιτς" γράφει η Live Sport. "Στη Σερβία μιλούν για πρόταση στον 30χρονο κόφτη της Παρτιζάν (και) με προοπτική καλοκαιριού" αναφέρει η εφημερίδα και προσθέτει πως στην υπόθεση ρόλο έχουν παίξει οι Τουμπάκοβιτς, Τσίριτς και Πέτριτς. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά τόσο στην ανακοίνωση της Original όσο και στη δήλωση Βασιλόπουλου με την οποία ζητά από τον Μελισσανίδη να του "δείξει" τα λεφτά για το γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα