«Τελειώνει» τον Μίτσελ ο Μαρινάκης

08:12 5/1/2015 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες ώρες και μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά, οι συζητήσεις για το μέλλον του Μίτσελ στον πάγκο της πειραϊκής ομάδας έχουν "φουντώσει" με το διαζύγιο να μην αποτελεί πλέον απαγορευμένη λέξη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά και τη νέα κακή εμφάνιση, ο Μίτσελ έχει βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και

το ενδεχόμενο αντικατάστασης του είναι πιο πιθανό από κάθε άλλη φορά. Ο προπονητής δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τη θέση του με τις αιχμές που άφησε κατά της διοίκησης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-1, για το θέμα των μεταγραφών.
Μέσα στην ημέρα αναμένεται να συναντηθεί ο Ισπανός τεχνικός με τον Μαρινάκη για να αποφασίσουν τι θα συμβεί, αλλά ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα πρώτα ονόματα προπονητών.
Το πρώτο είναι αυτό του Στάικου Βεργέτη με τον Μαρινάκη να μην έχει κρύψει τον θαυμασμό του για τη δουλειά του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως τη Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης" βρέθηκε ο Σάκης Τσιώλης και παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Όπως και να έχει, οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού με τον Ισπανό τεχνικό να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα