«Η αγκαλιά με Μουρίνιο, η σπουδαιότερη στιγμή της ζωής μου»

11:24 29/10/2013 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή στο "Στάμφορντ Μπριτζ" ο Ζοσέ Μουρίνιο έτρεξε να πανηγυρίσει με τους φίλους της Τσέλσι την νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι και βρέθηκε στην αγκαλιά ενός εξ αυτών ο οποίος υποστήριξε πως ήταν η πιο σπουδαία στιγμή της ζωής του.
Σε δηλώσεις του ο 29χρονος τόνισε: "Είμαι μέλος της Τσέλσι από δυο ετών. Ο πατέρας μου είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας και ήμουν μαζί του χρησιμοποιώντας το εισιτήριο ενός άλλου κατόχου. Από τότε που ήμουν παιδί, έχω πάει σε όλα τα εντός έδρας ματς και αυτό ήταν ό,τι πιο συναρπαστικό, δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου".
Στην

συνέχεια περιέγραψε το περιστατικό: "Μιλούσα με τον πατέρα μου και λέγαμε ότι το 1-1 δεν ήταν τόσο κακό αποτέλεσμα, επειδή αυτοί (σ.σ. Μάντσεστερ Σίτι) ήταν το φαβορί. Είναι καλύτερη ομάδα στα χαρτιά, οπότε μια ισοπαλία θα ήταν αρκετά καλή. Έπαιζαν καλύτερα από εμάς και τότε είδα τον Τόρες να παίρνει την μπάλα, αλλά δεν είχα πολλές ελπίδες. Όταν όμως σκόραρε, ήταν κάτι το εκπληκτικό. Μετά την εμπειρία με τον Μουρίνιο, είχαν ξεχάσει ποιος είχε βάλει το γκολ. Με έκανε να ξεχάσω τα πάντα".

Keywords
Τυχαία Θέματα