Ο Δώνης που... διώχνει διοικήσεις

11:05 29/10/2013 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή την πρόθεση του Φοίβου Ερωτοκρίτου να παραιτηθεί από την προεδρία του ΑΠΟΕΛ, η κυπριακή ιστοσελίδα balla.com.cy αναφέρεται στην παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος βλέπει τους προέδρους να αποχωρούν από τις ομάδες που αναλαμβάνει.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας balla.com.cy
«Δρομολογούνται οι διοικητικές εξελίξεις στον ΑΠΟΕΛ με την απογευματινή συνεδρία. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου έχει ανακοινώσει ότι

θα παραιτηθεί και αυτή τη φορά υπάρχουν ενδείξεις ότι θα υπάρξει διάδοχη κατάσταση και η ομάδα δεν θα μείνει ακέφαλη. Συνεχίζεται έτσι και η "παράδοση" που έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος βλέπει τους προέδρους να αποχωρούν από τις ομάδες που αναλαμβάνει!
Η αρχή είχε γίνει στην ΑΕΚ Αθηνών. Προσωπική επιλογή του Ντέμη Νικολαΐδη το καλοκαίρι του 2008, είδε τον άνθρωπο που του είχε δώσει την ευθύνη να δηλώνει το ίδιο καλοκαίρι -προς γενική έκπληξη τότε- πως αυτή θα ήταν η τελευταία του χρονιά στην προεδρία. Εν τέλει ο Νικολαΐδης αποχώρησε από τις αρχές Νοεμβρίου και ο Γιώργος Δώνης έχανε νωρίς-νωρίς το μεγαλύτερο στήριγμά του.
Στον ΠΑΟΚ δεν βίωσε αλλαγή προέδρου, αλλά ιδιοκτησιακού καθεστώτος! Ανέλαβε στις 31 Μαΐου 2012 την ομάδα της Θεσσαλονίκης και στις 10 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ περνούσε στα χέρια του νυν ιδιοκτήτη του, Ιβάν Σαββίδη. Ο Ζήσης Βρύζας είχε παραμείνει στο πόστο του προέδρου τότε.
Και ερχόμενος στον ΑΠΟΕΛ, βιώνει μία ανάλογη κατάσταση. Μόλις δέκα μέρες αφότου έπιασε δουλειά στους πρωταθλητές, ο Ελλαδίτης τεχνικός άκουσε τον Φοίβο Ερωτοκρίτου να δηλώνει πως θα αποχωρήσει από την προεδρία το συντομότερο. Στο ίδιο έργο θεατής λοιπόν ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έχει συνηθίσει σε διοικητικές διεργασίες και στις προηγούμενες ομάδες του, διεργασίες πάντως που δεν χαροποιούν ποτέ κανέναν προπονητή.
Για ρεκόρ γκίνες ο Γιώργος Δώνης με την "κατάρα" που τον συνοδεύει σε όποια ομάδα αναλαμβάνει...».

Keywords
Τυχαία Θέματα